USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дітям не дають займатися у спортшколі, Луцькрада лобіює інтерес бізнесмена

29 Жовтня 2015 14:19
У ДЮСШ №2 орендує приміщення бізнесмен, натомість дітям доводиться займатися у підвальних приміщеннях та інших навчальних закладах. Договір оренди завершився і є інвестор для ремонту школи, втім, орендарю хочуть дати «зелене світло» для подальшої роботи.

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 29-го жовтня, конфліктним стало питання оренди приміщення за адресою Гетьмана Мазепи, 49.

Учасникам засідання пропонували ухвалити документ за підписом Луцького міського голови Миколи Романюка і його заступника Юрія Вербича. У Проекті рішення йшлося про дозвіл для управління освіти Луцької міської ради продовжити оренду приміщення загальною площею 89,7 кв. м. з фізичною особою - підприємцем Петрищаком Василем Васильовичем на термін з 23.10.2015 до 21.10.2016 року.

Місячну орендну плата встановлювали - 1 917,36 гривень.

Втім, такий стан прав вкрай обурив тренерів школи та батьківський комітет, який прийшли на розгляд цього питання.

Батьки вихованців спортшколи поцікавилися у владців, чи варті гроші від орендаря того, що дітей виганяють з їхнього ж приміщення у підвали.

«Невже 1890 гривень, які зараз платить орендар, – це велика сума для міської казни!? Невже це гроші, за які потрібно витісняти дітей? Це ж не нормально, аби малі діти займалися з дорослими», - звернулася представник батьківського комітету.

Те, що гроші дійсно невеликі для міської казни – погодилися владці, але й забирати в орендаря приміщення не хочуть.

«Це невелика сума, але є й інші аспекти, які потрібно враховувати», - відповів заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Потому слово дали старшому тренеру з тенісу Роману Демчуку, який розповів про труднощі, що спричиняє орендар.

«Ми маємо приміщення, ми маємо дітей, але ми мусимо десь ходити луцькими школами і винаймати там приміщення, аби займатися, зокрема і тенісом. Питання стоїть так: бізнес або школа?! Визначтеся для себе, чи школа повинна бути для дітей, чи ви їх взагалі виселіть і більше тренажерів встановіть», - сказав Демчук.

Зауважимо, зі слів директора школи Валерія Панчука, школа уклала контракт із заводом «Кромберг енд Шуберт», згідно з яким, ті дають 100 тисяч гривень для ремонту та проведення змагань.

Після довгих дискусій члени виконкому не прийняли пропонований їм документ для продовження оренди, втім, вони і не ухвалили офіційної відмови орендарю, тому на наступне засідання подібне питання можуть знову виносити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 136
гриб Показати IP 29 Жовтня 2015 15:03
навряд чи хто там хтось зайнятий справжньою турботою про дітей. Вся проблема у двох приміщеннях, які за все перебування цієї спортивної школи, той самий бізнесмен і довів до розуму. Це вузький, але довгий балкон з дикою вентиляцією взимку, від якої дитина напевно буде хворіти (настільки "вдало" виконане) і інше приміщення, яке часом ремонтують, але доцільно використовувати так і не змогли. Справа не в ремонті, справа в функціональності і ефективності. Так ось воно завжди було неефективно й не доцільно використано, оскільки було схоже склад, з різнокаліберними старими гантелями, самопальными тренажерами.... Практично було покинутим. Василь зробив вдалий ремонт, поставив кондиціонер, прекрасні, дорогі верстати. На них займаються всі - і діти, і дорослі, повірте, з величезним задоволенням. Ціни за заняття, у співвідношенні якість послуг і вартість - найнижчі в місті. Думаю, ігнорувати думку сотні людей, який знаходять в цьому залі стимули до здорового способу життя нерозумно, тим паче так кисло прикриваючись "бідними дітками луцьких підземель". Може, коли-небудь прийде пора і забудемо совкові методи тиску?
Батько до гриб Показати IP 29 Жовтня 2015 20:38
А я думаю, ігнорувати думку батьків 600 дітей спортивної школи та трудового колективу (який прибирає туалети після тих "дорослих"), які голі перед зеркалом ходять, що діти бояться в туалет зайти, теж не варто. В оренді був лише спортивний зал (балкон і туалети з роздягальнями туди не входили). І діти та працівники школи не повинні питати дозволу і просити одягнутися "голих чоловіків", щоб зайти до туалету.
Гриб до батько до Батько Показати IP 29 Жовтня 2015 23:02
ви, типу батько, порожнє не базікайте! Те, що адміністрація не продумала питання про роздягальні і зробила її прохідним двором для всіх, в тому числі для працівників закладу, які люблять нахабно прохаживать повз роздягнених дітей, що йдуть в тренажерних зал, це нікого не колихав, А чому тебе, дядьку, це схвилювало саме зараз? Якщо ти виховав дитя, яке боїться в чистий туалет зайти, то супроводжуйте його самі - особистим прикладом!!
Батько до Гриб до батько Показати IP 30 Жовтня 2015 00:10
Працівники закладу мають право і будуть ходити куди захочуть скільки захочуть і як захочуть НА СВОЄМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ. І ніхто їм цього вказувати чи забороняти не буде.
гриб до Батько Показати IP 30 Жовтня 2015 00:50
у вас, дядьку, совок в голові і в позу балерини будете ставати в оперному театрі, а не в спортивному, ДИТЯЧОМУ, закладі. Ви - найманий робітник і ніким іншим вважати себе не маєте права. Власне, як і ваш директор, людина не має спеціальної освіти.
))))) до Гриб до батько Показати IP 30 Жовтня 2015 11:02
А ти спочатку роди і виховуй своє дитя.) Якщо зможеш Колиш порошки .Дивися щоб якийсь циклоп не получився. І подякуй працівницям школи за чистий туалет. Невдаха
гриб до ))))) Показати IP 30 Жовтня 2015 15:25
чудило, ти за своїми стрючками дивись, щоб в кутузку не потрапили за крадіжку
Вадим до Батько Показати IP 30 Жовтня 2015 07:10
ви доведіть до публіки думку тих батьків, чиї діти безкоштовно(!!!) займаються на тренажерах і не платять вам (!!!) за це гроші!
коля до Вадим Показати IP 31 Жовтня 2015 15:32
Ця людина як ви називаєте(підприємець) безкоштовно надає спортзал для дітеї і ви тут не несіть б..... чуш і він зробив ремонт я кого ви би не дочекалися, ніколи це не правільно!!!!!!!!!!!!! Я хочу не побачити шо буде з тієї спортшколи потім,а те шо це не правільно це по перше, заангажоаність певних осіб це по друге,ви хочете мати здорових житєрадісних дітей то закривайте спортзали . І рахуїте свої йоб..ні гроші за певне рішення питання!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МАМА до гриб Показати IP 29 Жовтня 2015 21:58
Не має місця поряд з дітьми з дорослими верстами населення Як Ви не розумієте) шановний гриб ) Це ДИТЯЧИЙ ПОЗАШКІЛЬНИЙ ЗАКЛАД де організовується навчальний та оздоровчий процес з дітьми шкільного віку відповідно до чинного законодавства ) Ви про таке хоч чули) Не доводьте себе до целюліту ) щоб потім цого селіконом завантажувати
гриб до МАМА Показати IP 29 Жовтня 2015 22:47
за вашим розумінням, коли там була безгосподарність, адміністрація думала, що нехай за них новодят порядок і дітьми ніхто не цікавився, а зараз, коли людина вклала свої кошти - стало "не має місця"??? Хороша логіка матусі!!
Всевидящее око до гриб Показати IP 30 Жовтня 2015 01:03
Безгосподарність там була за старого директора який уклав договір оренди три роки тому з тим підприємцем. Зараз прийшла нормальна людина, хороший керівник, яка може сама навести лад. Строк оренди вийшов, колектив батьківська громада проти продовження Договору оренди, все законно, які ще є питання?Навчальне приміщення повинно служити для НАВЧАННЯ ДІТОК ВИДАМ СПОРТУ ЯКІ КУЛЬТИВУЮТЬСЯ В СПОРТШКОЛІ, ДВОХ ЗАЛІВ ДЛЯ СЕМИ ВИДІВ СПОРТУ ЯКОСЬ ЗАМАЛО, ЧИ ТРЕНЕРИ ВСЕ ЖИТТЯ БУДУТЬ ПОТИКАТИСЯ КЛАНЯТИСЯ ПО ЗОШ, щоб їх пускали займатися, бо в шкільному приміщенні орендар. Дожилися
гриб до Всевидящее око Показати IP 30 Жовтня 2015 08:34
ви, шановний, або глухий, або сліпий. Почитайте коменти, стане зрозуміло, що таке Закон, і що таке підлабузництво. Тут вже говорилося, що проти бесхозяйственника колишнього, ніхто не піднімав за діточок питання!! Тому що всі, хто займався на другому поверсі, платив данину внизу, біля входу і це податком, аж ніяк, не обкладалося!!
тарас до Всевидящее око Показати IP 31 Жовтня 2015 15:37
В тебе не всевидящее око в тебе дирка в голові,а яшо дирка в черепі очі вже не поможуть.такім сліпим треба родитись навіть з очима!!!!!!
Иван до МАМА Показати IP 29 Жовтня 2015 22:56
в такому випадку, якщо ви такий поборник законності, чому адміністрація закладу дозволяє грати в теніс зовсім не діткам а людям досить похилого віку? Можливо, старички прирівнюються до діткам?
МАМА до Иван Показати IP 30 Жовтня 2015 00:13
хто, коли і де грає вирішувати не вам. Школу захотіли захватити, не дождете...
Иван до МАМА Показати IP 30 Жовтня 2015 00:52
Окстись, нетвереза!!
Микола Показати IP 29 Жовтня 2015 15:33
А написати яким чином Василь використовує це приміщення, журналістам важко, так? Там багато років була стара занедбана качалка, де крім двох гантель і штанги нічого не було, і з вікон сіфонило жахливо. А вася зробив нормальний, сучасний тренажерний зал, із невисокою ціною, куда ходить багато людей.
Батько до Микола Показати IP 29 Жовтня 2015 20:49
Коли приміщення здавалося в оренду підприємцю, керівником спортивної школи була зовсім інша людина. Нині там дуже хороший директор Панчук В., який все робить для покращення умов для занять спортом діток міста Луцька. Чому діти повинні займатися в підвалах, а приміщення спортивної школи за копійки здається в оренду? Тренери по всьому місту шукають приміщення для занять, а тут хлопцям немає де займатися? В Луцьку безліч спортзалів...
миколи друг до Батько Показати IP 29 Жовтня 2015 20:57
покажи де і в яких підвалах? не треба видумувати
Батько до миколи друг Показати IP 29 Жовтня 2015 21:33
Здача в оренду приміщення навчального закладу заборонена законом МОН України пошукай і почитай. Зайди в школу і тобі все розкажуть, де і в яких підвалах наші діти тренуються
Богдан до Батько Показати IP 29 Жовтня 2015 23:07
на якій підставі там в парилку ходять люди похилого віку, грають у теніс, розважаються? хто вони такі? і чому їм дозволено порушувати законодавство і вони самі не просяться грати у ваших підвалах?
Иван до Батько Показати IP 29 Жовтня 2015 22:53
однак, на вихідних там "ріжуться" в теніс зовсім не дітки, а досить старенькі люди, чи не так?!! Чи ви цього не помічаєте? Не вони чи в лазнях сидять, чи не їм фрукти носять службовці комплексу, не вони ходять в туалети?!! Не вони чи спонсорами раптом виступають? на вашу думку, з приходом нової адміністрації, потрібно все зруйнувати? може, вас просто жаба душити стала?
Лена до Микола Показати IP 29 Жовтня 2015 21:32
Тебе нещасного і здувало) тільки ті гантелі і тримали. Цитата : "Рожденный ползать летать не может" вася тоб не поможе на жаль............
прибирала мусор до Микола Показати IP 29 Жовтня 2015 21:55
давай ще скажи шо вася там вікна міняв, може він ще сказав, що він в цій спортшколі директор, а ви й вірте.
збережи розум до прибирала мусор Показати IP 31 Жовтня 2015 15:44
прибрала мусор тут все ясно ці слова говорять самі. За таке імя ти не маєш права навіть клавіатури торкатись, а про власну думку не хто і не говорить!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2015 15:35
спортивні школи повинні оздоровлювати людей і пробуджувати інтерес до здорового способу життя не залежно від віку і форми власночті, той Василь не відкри там дискотеку чи гинделик, а спортзал на мою думку заздрісники і той алконафт тренер тенісу виживуть його звіддти і облаштують склад пробитих мячів і місце де можна хильнути.
Тренер123 до Анонім Показати IP 29 Жовтня 2015 21:40
Тільки і жду щоб зробити зі спортзала генделик. Так хочу випити немає де. Ото посідаємо всі : батьки, діти, тренери і будемо пити безпробудно в "васіному спортзалі". Брєд. Чия б корова мичала... То ви " спортсмени" колете якусь гидоту собі шприці використані в відрах для сміття валяються.
Тарас до Тренер123 Показати IP 29 Жовтня 2015 23:08
мало хто в цьому сумнівається!
якши до Тренер123 Показати IP 29 Жовтня 2015 23:43
тю!! негарно! який дешевий піар у тренера! які методи! Ваші розвідниці не заглядали в сауну по вихідним? Що доповідали, викладіть!
Фантазія до Анонім Показати IP 29 Жовтня 2015 21:46
"пробуджуй інтерес" в інших місцях а не перед дзеркалом в дитячій роздягальні) ЗАЗДРІСНИЙ ЗБОЧИНЕЦЬ
ірина до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 17:10
Громадські спортивні організації так) але не навчальний заклад(освітянський до того)
тренер Показати IP 29 Жовтня 2015 16:02
Дякуємо, але ми і без вас при цьому директорі наведемо лад ,що ми і робимо постійно. Ми знаємо ваши плани відтяпати школу і колектив вам встав на заваді. Все має належати державі і діткам, ми не дамо знищити школу.
спортсмен до тренер Показати IP 29 Жовтня 2015 19:52
ти д*біл, шо ти говориш
Тренер2 до тренер Показати IP 29 Жовтня 2015 21:26
Повністю підтримую. Дайте спокійно школі працювати для діток. Хай влада, яка вперто лобіює інтереси підприємця Петрищака і так його підтримує просто знайде йому інше місце для його сучасних тренажерів з кондиціонерами, гантелями, гирями і всім добром.
Гриб до Тренер2 Показати IP 29 Жовтня 2015 23:25
Якщо ти незадоволений владою, то чому ти працюєш і отримуєш зарплату від влади? Ти звичайний дуполиз. не більше. Чому ти можеш навчити дітей?
тарас до Гриб Показати IP 30 Жовтня 2015 06:16
ми тобою незадоволені, бо ти кришувальник.... надіємось після 15 гудбай .
гриб до тарас Показати IP 30 Жовтня 2015 08:39
ти маєш право сподіватися, але ти - нездара і діти з тобою намаются.
він до тренер Показати IP 31 Жовтня 2015 15:59
коментар було видалено
Дмитро Показати IP 29 Жовтня 2015 16:27
"Шановні" журналісти, питання до вас. Хто саме і для кого лобіює питання що до цієї ситуації? Міськрада допомагає підприємцю, чи це ви самі лобіюєте інтереси директора ДЮСШ2, який кинув око вже на готовий спортзал, створюючи отакі статті
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2015 16:38
А вам не здається дивним те, що як тільки Василь зробив за свій рахунок ремонт у спортзалі, вклав свої гроші у сучасні тренажери, напрацював велику клієнтну базу, то директор спортшколи відразу почав вставляти йому палки в колеса?!! Ще й ця стаття... Я вважаю що перед тим як писати про щось то потрібно провести якесь журналістське розслідування, а не послухавши одного директора школи відразу писати те ппо що не знаєш.
Анонім до Анонім Показати IP 29 Жовтня 2015 21:51
клієнти васі це тільки клієнти васі, на яких він заробляє гроші до спортшколи вони ніякім боком не туляться. в школі займаються діти від 5 років (трохи не та клієнтура)...
правда до Анонім Показати IP 29 Жовтня 2015 22:27
Все що є в школі це тільки його тренажери. Хай забирає їх геть) Вони нікому не потрібні) Ремонт в його орендованих приміщеннях робили робітники школи Той нашпігований і копійки не заплатив. Бізнесмен-бездара стидоба. Що школа бачила від нього - це три бутилки мила по 15 грн. 30 мішків для сміття) та 20 пар рукавичок по 1 грн.та 4 доместоса за 3 роки ) А займаються близько 100 відвідувачів Постидався б ще по Несте*укам бігати
Кривда до правда Показати IP 29 Жовтня 2015 23:13
так це з самого початку було помітно, що вас просто Жаба душить і ви вважаєте його гроші. Де ви були раніше, при старому хазяїнові, чому ви раніше не піднімали питання про "нерадиовсти бізнесмена", про парильні, в яку що при старому, що при новому господарі ходять його друзі, роблять у ваші туалети, грають за тенісними столами, які повинні бути використані дітьми, а не немічними людьми на іномарках?
ремонт робили до правда Показати IP 29 Жовтня 2015 23:36
спортсмени
Анонім до правда Показати IP 30 Жовтня 2015 00:31
Знайшли халяву за копійки, віником вигнати не можна, вчепилися в ту школу. Дайте спокій. В іншому місці прийдеться місячну оренду викласти за квадратний метр? А те що по закону "заборонена здача в оренду території, приміщення навчального закладу" нікого не гребе, за це і ніхто не заікається. В кого гроші і влада на тій стороні і закон.
ти кончане до правда Показати IP 31 Жовтня 2015 16:07
коментар було видалено
whatever до Анонім Показати IP 31 Жовтня 2015 04:16
kakogo h*ra vasya delal remont yesli on znal chto zal orenduyet vremenno! na chto raschityval vasya?
вася з маленької бу Показати IP 29 Жовтня 2015 20:54
Шановні клієнти тренажерного залу! Шукайте місце для тренувань в іншому місці. В мене не має фізкультурної освіти і в моїх інструкторів також і я не маю права надавати рекомендації по дієтичному харчуванню та фізичній підготовці. Вибачаюсь за не зручності тому що в кожної людини своя фізіологія.
Тарас до вася з маленької бу Показати IP 29 Жовтня 2015 23:16
А хіба директор закладу має якусь педагогічна освіту? Ну-ка, розкажіть - хто він і звідки в Україну приїхав?
Анонім до Тарас Показати IP 29 Жовтня 2015 23:56
В.Панчук має педагогічну освіту та органгізаторські здібності.Народився на Волині,закінчів 9школу...тобі написати де та коли він виховував дятлів таких як ти?
валя до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 06:53
нічого він не має. не брешіть, а краще розкажіть правду, хто він, де отримує пенсію. Правду.
Анонім до валя Показати IP 30 Жовтня 2015 08:49
дятле,пенсію він не отримує зовсім.
спортсмен до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 09:47
а те, що він раніше був в партії "рєгіонав" ніхто не хоче обговорити?
оп до спортсмен Показати IP 30 Жовтня 2015 09:54
https://www.google.com.ua/search?q=%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%87%D1%83%D0%BA+%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B9+%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIn93P_drpyAIVK41yCh3nxwpj&biw=1440&bih=809#tbm=isch&q=%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%87%D1%83%D0%BA+%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B9+&imgrc=eNyvkRI8YfKlgM%3A
Валя до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 15:28
шістка, і в Рашке не отримує? це він тобі сказав?
Незнайка до Тарас Показати IP 30 Жовтня 2015 00:37
Давайте не переходити на особистості. Керівників навчальних закладів призначає управління освіти за погодженням з Луцькою міською радою, всі питання туди, якщо ви в чомусь сумніваєтесь. Я думаю, там вам розкажуть хто він і звідки приїхав.
Тарас до Незнайка Показати IP 30 Жовтня 2015 00:59
Якщо ви такий собі "миротворець" і раптом погоджуєтесь з діями влади з приводу призначення директора, то чому саботуєте рішення влади з приводу оренди та пролонгації дії спортивної організації Василя? Який ви розумник! Мало хто і де народився, важливо - хто на кому одружився... Так що - розкажіть, все таки, хто, де і коли має педагогічну освіту.
Тарас до Незнайка Показати IP 30 Жовтня 2015 08:41
і тиша...
хочу схуднути Показати IP 29 Жовтня 2015 21:04
поверніть гроші
Велкам до хочу схуднути Показати IP 29 Жовтня 2015 23:20
не бачив там бухгалтерки, яка хотіла схуднути!!
працюю над Показати IP 29 Жовтня 2015 21:20
Інші аспекти: ПАН Яковлев в ДОЛІ з петрищаком. Тому так його і любіює. В закупку тренажерів вклав свої гроші) Нажаль з іпотекі) Бідняга . Тому так і клопоче. Продавайте машини хлопці. КЗ захищений законом . Шкода людей з яких вася взяв гроші в останній день аренди..................................................
Грнб до працюю над Показати IP 29 Жовтня 2015 23:19
Закон для всіх. Хто і чому займають тенісний зал? І дітками там не пахне!!!
гриб до Грнб Показати IP 30 Жовтня 2015 06:56
вижу по минусам, что в спортшколе много любителей детишек, несогласных что Закон -один для всех?!!!
новини Показати IP 29 Жовтня 2015 22:32
Шановні! Згідно Договору аренда становить 1100 грн з копійками Звідки взялося 1900 .....
Клієнт зала Показати IP 29 Жовтня 2015 23:23
У цьому спортзалі усі спортсмени спорт школи в тому числі малі діти займалися на сучасному дорогому обладнені малі діти і все це абсолютно безкоштовно..а тільки побачили шо Вася трошки заробляє на тому залі то когось '' жаба'' задушила, але шо зробиш як нація в нас така. Для дітей спортшколи цей зал це тільки ПЛЮС!!! Про які підвали ви говорите придумані історії !!!!!
Анонім до Клієнт зала Показати IP 30 Жовтня 2015 10:25
Пару дітей раз в тиждень зайде в ту тренажерку адміністраторка скоса дивиться, пускають для вида. А про підвали - це правда, моя дитина ходить на бокс в підвал, заняття з греко-римської боротьби в підвалі.
Лайла до Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 20:37
Адміністратор контролював порядок в залі.
клієнт 2 до Клієнт зала Показати IP 31 Жовтня 2015 16:11
ти правий когось ЖАБА ЗАДУШИЛА !!!!!!!!!!!!!
Кіт Показати IP 29 Жовтня 2015 23:53
потрібно шукати компроміси. Якщо тренер (директор) заробляє на тому, що здає тенісні столи для гри людям, далеким від дитячого віку - це чомусь вітається. Коли ж, практично безхазяйне приміщення було старої дирекцією здано в оренду спортсмену, тренер 123, раптом згадав про діток!! Навчився рахувати чужі гроші, тренер? Хіба твої спортсмени не приходили на тренування на ці тренажери, причому, безкоштовно?
124 Показати IP 29 Жовтня 2015 23:53
1100 за аренду, а ціна 1кв.м? а скільки той арендар заробляє? невже докладає , бідако?
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 00:01
Питання школи ,де займаються спортом біля 1000дітей,це питання ЗА КОГО ПРОГОЛОСУЮТЬ БАТЬКИ цих діток при виборах мера....то думай ВЛАДА!
гриб до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 01:03
!!!!!!
гриб Показати IP 30 Жовтня 2015 00:33
чесно кажучи, Василь, тобі потрібно наступити на горло власній пісні і піти звідти. Директор, можливо ,славний малий, але тут він не правий, тому що не місцевий і не бачив того, що було раніше... Хоча, все, як завжди буде пофігу і тільки дівчина тренер 123, буде констатувати не шприци із залишками стероїдів, а презервативи, що набагато природніше і звичніше для дитячих очей.
клієнт до працюю над Показати IP 30 Жовтня 2015 00:47
НА рахунок немічних тенісистів на дорогих іномарках, які безпощадно експлуатують приміщення дитячої спорт школи , чи людей у парній, які голяком у роздягальні, стаття замовчує.Чи про бойові мистецтва де також орендують далеко не малята. А для діток усі умови для комфортного заняття спортом, усі спортсмени ДЮСШ №2 займаються безкоштовно, кожного дня групи дітлахів на чолі з тренерами, використовували зал, Які батьки не задоволені? Що мають можливість з користю згаяти свій час у тренажерці, поки дитина також на занятті, А стаття є досить цікавою, - звинувачення тільки в один бік...
Тарас Показати IP 30 Жовтня 2015 06:11
соваються смутні сумніви...Наприклад, що на балконі і тієї комнатухе можна розмістити як один борзописец сказав, близько тисячі дітей. Це що - концтабір? Такій кількості дітей не розміститися там! Так в чому ж причина цієї гризні? При старому керівництві, хто займається на непотребі з двох гантель, двох гир, трьох самопальних верстатів, платив данину персоналу, які сидять біля входу. Природно, ніяких квитанцій!!! Зараз, коли обладнання працювало як годинник і плата за роботу на них йшла Василю, комусь це дуже не сподобалося!! Не тут собака зарита??? і справа зовсім не в дітках, а в русі готівки!! Звідси ростуть ноги тієї ненависті до інструкторів тренажерного залу. Тут і причина неприйняття їх як атлетів-інструкторів! Хоча подивіться, як виглядають ці старі руїни тренерського складу тенісу! Це ж розвалюхи, у них золоті картки постійних клієнтів - відвідувачів пивних лавок!! Вони піклуються про дітей...
біцуха Показати IP 30 Жовтня 2015 06:38
ходив в цей зал і знаю, що за петрищаком стоїть бондарук і яковлев. задача була зараз взяти в оренду пів школи, як спрут вклинитись, а потім предява на всю школу, це зі слів хлопців, а тут якийсь дерік став на заваді і тупо не дає плану здійснитись. вот і вся правда. я за дітей.
Галя до біцуха Показати IP 30 Жовтня 2015 08:44
Бицуха недокачана, ти не з туалету підслуховувала ці розвіддані, коли діти в душовій милися?
Брехло ти до біцуха Показати IP 30 Жовтня 2015 14:55
То якщо ти такий добропорядний так за дітей?то чого ж ти в той зал ходив до Петрищака?ХА,свій відкрий тоді,НЕЗДАРА завислива!
полу біцуха до біцуха Показати IP 31 Жовтня 2015 16:16
Якшо ти знаєш то якого ти х-я ходив,балатуйся в дегінірати!
Вадим Показати IP 30 Жовтня 2015 07:03
буде спортшкола платити амортизацію за безкоштовне користування тренажерами дітьми, яких, за підрахунками тренера 123 - близько тисячі чоловік?!!! до речі, чому опоненти Василя так і не відповіли на питання а лише по радянськи огризаються? Потрібні такі адміністратори-ділки й товстопузі і дряхлі тренери підростаючому поколінню. Нехай батьки скажуть - вони проти того, щоб діти займалися на тренажерах, до яких у звичайних, інших залах, їм довелося б платити дзвінку монету?
Яковлев-Бондарук-Пет Показати IP 30 Жовтня 2015 09:05
Вже облдрукарня наша І сказали ,що і школа буде наша, це наш бізнес віджимати у держави.
Сергій Показати IP 30 Жовтня 2015 10:38
що ви всі тут пишете? згадайте що там було?! балкон це був склад з прямою вентиляцією, в холодну пору там займатись ніхто не міг.... приміщення де знаходиться зал, там взагалі було занедбане приміщення де було декілька тренажерів і все.... в той зал ніхто не ходив, тому що не було резону, переодягальні це взагалі окрема тема, хто пам'ятаэ, там взагалы вони були? шкафчикі з спортзалу винесли поставити.... і на скільки я знаю Василь не забороняв ходити в зал тим же діткам, зранку постійно вони займаються.... а працівникав спортшколи це не подобається, бо ніхто туди ніколи не ходив, не потрібно було прибирати, сидиш, зарплата капає, а коли почали люди ходити, то зразу гвалт..... p.s. навіть якби не було б там залу, ваші діти там би не займались, тому що там ніяких умов для цього не було!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відвідувач Показати IP 30 Жовтня 2015 10:47
Директор хоче тупо виселити Васю і завести свої тренажери в повністю готове приміщення які діти про що ви говорите дерік знайшов тему і хоче косити капусту і курити бамбук!!!
ок до Відвідувач Показати IP 31 Жовтня 2015 16:22
коментар було видалено
Заспокойтеся Показати IP 30 Жовтня 2015 10:56
Перестаньте лити бруд один на одного. Явно підприємець має піти зі школи. Проте, все вирішить наступний виконком. Спортшкола комунальна власність. Комунальна власність не для бізнесу, а для громади міста. Все просто.
Спортсмен до Заспокойтеся Показати IP 30 Жовтня 2015 12:19
Ага, а якщо ця власність збиткова, і не приносить користі, не думаю що результати вихованців спорт школи на Балці, є настільки визначними, що можуть залучити інвестиції, для розвитку залу. Рано чи пізно цьому закладу знадобляться вкладання коштів, на ремонт на інші господарські потреби, а де їх брати? І взагалі звідки надходять кошти у спорт школи, га ? З бюджету міста, а з орендарем хоч якісь но плюси! Так для діток це чудово, але чесно кажучи я там тренуюся діток там у ввечері немає, адже найбільше людей в залі якраз ввечері, так що там по підвалам ніхто не займається, а на рахунок комунальної власності, то наприклад, спортивний комплекс "Юний динамівець"- або по старому Динамо, там також спортивний зал орендар був підприємець, ходили всі хто хотів, а тепер буде Інтератлетика, - думаєте туди дітей які відвідують спорт.секції будуть пускати!? хахаха і Динамо до речі теж дитяча спортивна школа і комунальна власність! І взагалі мати такий тренажерний зал на районі з такими умовами і ціною, це шикарно, а ви все псуєте, Василь сам пропагандує серед молоді на районі здоровий спосіб життя, на власному прикладі показую що спорт це здорово! Для громади міста кажиш ги) а чомуж брали гроші з відвідувачів, коли ше не було там Василя в ролі орендаря???? І зал там був ніякий, гроші брали незаконно в гаманець директора!?
Віка до Спортсмен Показати IP 30 Жовтня 2015 13:06
ВАш Василь займався і митися ходив в школу при Марчуку А потім втікав задніми дверима щоб 5 грн.не платити. Тепер для нього це останній шматочок хліба. А Ви думайте що за вас бідних переживає.ХА
Спортсмен до Віка Показати IP 30 Жовтня 2015 14:22
Віка, ти напевне за медогляд гроші платиш!? Твій комент заставляє задуматися про твій психічний стан, ну як мінімум - ти неадекватина! Гуляй мимо)
Заздри мовчки до Віка Показати IP 30 Жовтня 2015 14:48
Ти ще згадай,який Василь в калясочці їздив,ха-ха,до чого це?на Балці ні ти ні хтось інший зала для людей не відкрив,і робив це чесно,не так як ваш москаль Панчук,цей цирк влаштував,щоб собі все захапати,так що не заздріть,а то вдушитесь там))
Скорп до Віка Показати IP 30 Жовтня 2015 15:22
який ницістю потрібно бути, щоб про це плести. Не заздрю тому, хто з вами буде жити, особливо вашим дітям. Якщо, звичайно, знайдеться такий дурень...
Скорп до Заспокойтеся Показати IP 30 Жовтня 2015 15:14
популізмом при совдепії грамотно займалися. Пройшли ваші часи, ватники.
Житель мікрорайону ш Показати IP 30 Жовтня 2015 11:34
І як після такого скандалу підприємець може залишитися у ДЮСШ? Як вони будуть працювати з адміністрацією? Як будуть відчувати себе тренери, думку яких не врахують? Тоді ця школа претвориться в постійний осередок розборок і чвар на балці.
скорп до Житель мікрорайону ш Показати IP 30 Жовтня 2015 15:12
Якщо ви в курсі, то так було з моменту виникнення "Будівельника". З самого першого дня, коли стояли тренажери, відмінні на той час, але прийшов новий Господар і все розпродав кому попало. На питання навіщо, яке йому ставили, відповідав - "а я не знав, що вони так потрібні"! Історія повторюється, так? Знову на ті ж улюблені граблі і все з турботою про бідних діточок!! Не набридло брехати?
Мер вирішив справедл Показати IP 30 Жовтня 2015 11:54
Навіщо такий скандал перед другим туром виборів? Адже мер сказав щоб вирішили питання в інтересах дітей. Крапка.
Дитина) до Мер вирішив справедл Показати IP 30 Жовтня 2015 12:27
Доброго дня, я займаюся в одній із секцій дюсш №2 тільки для того щоб у зал ходити(тренажорку) бо грошей взагалі на ці не має( а тренер побачив і сказав платити за тренуваня йомо!? А вони хочуть все прикрити!!!!? Навішо? Зал бомба, в городі таких немає, це тупе рішення!!!!! До васі там був безлад, і мрак,на балконі було постійно грязно, а в самомц залі роки три не могли скло вставити)))))) Вася навів там порядок, так за гроші, а як ви думали за все зараз треба башляти, а тут халява, якби навіть батьки мали гроші щом я займався повер лівтінгом(тренажори) то їздив би в цей зал з іншого кінця міста, бо умови просто супер!!!!! Дякуючі Васі!!!! А хто проти залу той баран!!!!!!!!!!
Спортсила Показати IP 30 Жовтня 2015 12:10
Про діток всі захвилювались,батьки проти?))))А я вам зкажу шановні як воно було,батьки,діточки,тіж тренери та їх родичі,персонал спорт школи,Всі ходили до Петрищака,і всім все подобалось і ніхто притензій не мав!Люди,Василь давав змогу людям займатись спортом,умови зробив прекрасні для всіх,в спорт школі йому тільки дякували....а тепер ось раптом так кісткою в горлі став?!!!!І чому так?Тому,що пан Панчук захотів все собі привласнити,і зробити бізнес,чого зараз і добивається таким гнилим і брехливим чином,настроїв проти колектив(який до речі ці гадості і пише)А про дітей,в тім то і діло,що думав тільки той Василь.Особисто я йому тільки дякую,за такий чудовий спорт зал,за можливість вести здоровий спосіб життя!!!!!!!
х-й вам до Спортсила Показати IP 31 Жовтня 2015 16:33
панчук ч*о яке хоче косити касу іхоче її косити не чесним способом як би не вася то пів балки здохло би від всього,внього класний спортзал і він не чого поганого не зробив я такими людьми горджусь більше би таких людей а х-й який хоче грошей хай в зеркало гляне там такій п...ар
сусід до х-й вам Показати IP 31 Жовтня 2015 20:29
вася, ти нас тільки і споюєш з петром, більше ми за тебе не проголосуємо, бо ти г.й.
зірка до х-й вам Показати IP 31 Жовтня 2015 23:21
Заздрість - погана штука. Спи і заздри.
вовк Показати IP 30 Жовтня 2015 15:31
смішні потуги бухгалтерш, тренерів і прибиральниць, яких директор посадив у робочий час - клацати ворогам мінуси а своїм прихлебателям - плюси!! Куди дивиться мер?
клієнт Показати IP 30 Жовтня 2015 15:44
Дограєтесь пане Директоре що Збируться клієнти залу і батьки,і дітки, та заблокують вашу школу,
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 16:24
Бухвета необхідно відкрити...біля сауни
виборець до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 17:29
тож васька з петром і накривали перед виборами, щоб за петра голосували і бабло роздавали. нам ще треба.
сусід петро Показати IP 30 Жовтня 2015 16:51
василь,харє качати пальці на клавіатурі, краще шукай місце. Чи давай знову накриємо стола і роздамо бабла на Мазепи 49, люди чекають....
кік, бок, сават, без Показати IP 30 Жовтня 2015 20:29
коментар було видалено
Жменька мускул Показати IP 30 Жовтня 2015 23:35
До чого тут образи хто жирний, хто хімік, - люди вибирають свій стиль життя, питання у статті стояло що діткам нема де займатись і ходять голі клієнти тренажерного залу, лякаючи дітей. Шановні візьміть до уваги що дітки які займаються у секціях кожного дня у тренажерному залі, разом зі своїми тренерами!!! Всі спортсмени спорт школи , займаються безкоштовно. Від малих до дорослих. А також і та ж адміністрація. Так в чому непорозуміння, чим комфортні умови не задовільняються???? В чому причина, ? * * *Стосовно того що дорослі дядьки приходять на тренування - то тенісний зал, аж кишить ними, Чому? це ж для діток!!! як таке допустили? * * * Зал для гімнастики також орендують і старші люди, які тренуються з ножами ,палками і т.д. Як таке допустимо? * * * Сауна у спортшколі - голі пузаті товстосуми, на зубожілих машинках....Як таке допустили? Для чого прикриватись дітьми.... Якщо пан директор Людина спорту, чому така ворожнеча....як перевірки то зал гордість, а зараз пінок під одне місце тому хто пахав над цим. Хто за підтримку Василя ставте +
хі-хі до Жменька мускул Показати IP 31 Жовтня 2015 23:43
ото ж то шо жменька
Європа Показати IP 31 Жовтня 2015 01:16
Народ як не вмів рахувати, так і не вміє, тому і живе бідно. На кону 100тис. грн на реконструкцію школи(гроші які не виділить жодний наступний бюджет) і якісь там 20 тис. А меру реальний мінус, це ж треба, така шуміха настигла у не підходячий момент перед виборами. Потрібно обирати пріорітети лобіювання. Ну так соррі куди йдем - Лобійопа)))
до ВН Показати IP 31 Жовтня 2015 10:03
Передивіться ник * Борис 30 Жовтня 2015 09:05 *. На мене це неприпустимо, нецензурни вирази.....
кік, бокс, сават, бе Показати IP 31 Жовтня 2015 10:43
Васю, ти ж вирощенний на хімії, вже не позаймався і здувся. Харе гнати на деріка, за ним майбутне, а ми з ним. Не дай бог ти щось рипнешь.....
поліщук Показати IP 31 Жовтня 2015 11:08
Не хочу говорити, хто правий а хто ні. Скажу тільки одне, зі слів дочки. Вона ходила в ДЮСШ 2 як при Марчуку так і при новому директору. І коли був директор Марчук, то вони могли вільно і безкоштовно займатисьв тренажерному залі, а при новому вже зась. Так само ходила в сауну кожнолї суботи, ходила трохи і при новій владі спортшколи, але перестала, так як сауна після бурних вечеринок перетворювалась в суботній ранок на помойку з енною кількістю презирвативів. До речі, якщо Марчук, приділяв велику увагу своєму виду дзюдо, то тенісист, своїх відправив скитатись по школах Луцька.
кліент Показати IP 31 Жовтня 2015 12:00
Василь, скажу відверто, шукай зал, а то і нас ти задовбав дурити. Гроші наперед взяв і мовчиш, а то і ми відвернемся від тебе. Ти тут стількі бруду налив, хоч і сам знаєш , що це не так. Якщо за тиждень не повідомиш де буде новий зал, до тебе ніхто ходити не будуть. Бо МИ ВЗНАЛИ ПРАВДУ(нам на вуха ти вішаеш лапшу, ми спілкувались з боксерами). ТИ НАРАЗІ НЕПРАВИЙ!!!!!!
сядеш Показати IP 31 Жовтня 2015 15:47
Вася, біжи петру нестеруку спірт далі розвозь, бо вибори , ще не закінчились!!!!
БЖД Показати IP 31 Жовтня 2015 17:35
Через балкон на якому стоять бігові доріжки іде евакуаційний вихід на випадок ЧС. Там дуже тяжко пройти. На місті тих хто підписує договір я б добре подумав. А люди які працюють у школі мають рацію бо вони відповідають за життя учнів .А з орендаря та клієнтів залу запит маленький.
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2015 23:38
Балківські балачкі нікому не потрібні оголошено закритими. ЗАЛ також Вася" прощай"
Лайла Показати IP 1 Листопада 2015 17:59
Я живу навпроти ДЮСШ#2,і скажу ось,що навпроти моїх дверей виходить вид запасного виходу спорт школи і там кожного дня стоять старі голі мужики а там доречі збоку знаходиться дитяча площадка на це директор уваги не звертає,або персонал школи який курить.І в школі смердить перегаром який тягне з сауни це ви так про діток піклуєпіклуєтесь.Кожного дня в тенісний зал приходять старі дядьки які грають в теніс і працює зал неодноразово бачила до години першої а то й другої ночі,і ще директор скарживсь постійно економте світло а сам то своїх дружків припрошує там розслабитись в сауні і пограти в теніс.Або персонал який в допоміжному приміщенні істи готує і запах на всю школу.Коли хлопці на бокс ходять чи на капоейру там я скажу не дітки 5ти років .Чим вам зал недогодив діти не тільки зранку відвідували зал а й протягом дня кожен день і батьки теж там займались.І ніяких нарікань не було.
Друг Показати IP 1 Листопада 2015 22:12
Шановні, всі стали заложниками конфліктної ситуації в якій не порозумілися два керівники. Один молодий вирішив що він "великий" бізнесмен робити бізнес на халявній аренді і демпінговати ціни по місту. І другий який замість того щоб вигнати зразу, ставши директором, дав можливість ще розширитись, за що зараз отримує незаслужену критику. Та за два роки він би і без "великого бізнесмена" цей зал довів до ладу.
Качок ( дрищь) - Спо Показати IP 9 Листопада 2015 19:32
Я не понімаю чим зал може мішати дітять тенесістам?? Тим паче в залі занімаються дзюдоїсти тоже там занімаються Чого тренера з тенісу підняли кіпіш не з чого. Ладно БИ Я ПОНІМАЮ, ЯКЩО Б БУЛО ШОСЬ СЕРЙОЗНО, А ТО БУНТ ПІДНЯЛИ ТУПО БЕЗ ПРИЧИНИ, АБИ ТІКІ СПОРТИТИ ВСЕ, І ПОМІШАТИ ЗАНІМАТИСЬ МУЖИКАМ І ДІТЯМ СПОРТОМ !!! ТА ВАСЯ, ТАМ СТІКІ ВСЬОГО ЗРОБИВ ДЛЯ ЗАЛУ . ЩО ЦЕ ПРОСТО ЖЕСТЬ, ВІН ЙОГО ІЗ ГАВНА ВИТЯГ , І ЗРОБИВ ТАМ КОМФОРТНИЙ , ВИСКОГО ЯКІСНИЙ ЗАЛ. ЯКИЙ ВСІМ ПОДОБАЄТЬСЯ. НІХТО НЕ СКАЖЕ ШО ЗАЛ ПОГАНИЙ !!!! А ЦИМ ТРЕНЕРАМ АБИ ТІКІ ВСЕ СПОРТИТИ І ПРИДРАТИСЬ. НУ Я НАДІЮСЬ , ЩО СПРАВЕДЛИВІСТЬ БУДЕ НА НАШІЙ СТОРОНІ, НА СТОРОНІ ЛЮБИТЕЛІВ ЗАЛІЗНОГО СПОРТУ=) П.С. ВАСЯ НЕ ЗДАВАЙСЯ, ЗНАЙ ПРАВДА НА ТВОЇЙ СТОРОНІ, МИ ЗА ТЕБЕ) БОРИСЯ ДО КІНЦЯ
дрищь до Качок ( дрищь) - Спо Показати IP 13 Листопада 2015 15:45
тренажори фуфло. а при оренді 1900, заробляти 40000грн і я хочу. Зніми зал при оренді 20000 і качай.... д*пу... яя.
Качок ( дрищь) - Спо до дрищь Показати IP 17 Листопада 2015 16:38
Тренажери там на високому уровні, там все є, там все комфортно поставлено і зроблено. Та Васін Зал - по комфортності і ціні ще обганяє більшіть " ЕЛІТНИХ КАЧАЛОК " - так шо задумайся друже)
Тетяна Вікторівна Показати IP 13 Листопада 2015 12:11
Доброго дня!в мене просто крик душі!!!!!,мій син довго ходив до Василя в тренажерний зал займатись,у зв'язку з тим,що в нас дуже обмежений бюджет у сім'ї,я виховую сина без чоловіка,ціни там були доступні для нас,та сину там подобалось,а інший зал просто змоги не має оплачувати..Зкажіть мені,а хто думає про таких людей як я,куди тепер нам іти,що мені казати своїй дитині?..Я розмовляла з батьками,які водять діток у спорт школу,ніхто проти залу нічого не мав,багато хто і сам з батьків там займався,я просто в шоці з того,як можна було людину так облити брудом та брехнею,не дати змоги там далі працювати,лишити перш за все таких людей як ми,змоги займатись.Звертаюсь до пана Панчука!!!Господь все бачить,він Вас ще накаже!
Світлана Петрівна до Тетяна Вікторівна Показати IP 13 Листопада 2015 13:36
Панчук просто вирішив Василю таким чином помститись за те що той не підтримував йогрйоговиборах ,адже набрав лише 50 голосів з балкбалки.А той хто вище написав що Василь пану Нестеруку" спірт ", має розводити то ви що свічку тримали чищо . Якшо уомусь не подобається Василя зал то не ходіть туди, а не ви брудом обливаєте . Власної думки нема от і " пляшете під чиюсь дудку"
шацьк до Світлана Петрівна Показати IP 13 Листопада 2015 15:14
привіт від міліції*(поліції). чекаємо ще вибори, щоб вас знову хапнути пьяним за кермом. торгуй спиртом нестерук, заробляй бабло.
нестор до шацьк Показати IP 13 Листопада 2015 19:10
так це ж вибранний депутат. торг спиртом. органи не спати!!!!! йго будівля, та сусіда перевірте. бачила бочки.
мазепи 49 до Світлана Петрівна Показати IP 13 Листопада 2015 15:59
Панчук набрав, а ти нам заплатив по 200 грн і стола накрив, а ми дурні піддалися. Але це ненадовго, бо ми вже зрозуміли за які кошти ти нас купив. МАФІЯ!!!!!!!!!
Світлана Петрівна до мазепи 49 Показати IP 16 Листопада 2015 09:27
То чого ж ви такі дурні повелись на 200 грн,а власної думки нема.Продажні
зам господя до Тетяна Вікторівна Показати IP 13 Листопада 2015 15:11
ваську чм*шніка вже наказав.. ку-ку
Сцикло ти до зам господя Показати IP 13 Листопада 2015 21:13
А ти підійди і Ваські це в очі зкажи,а фі* там,бо де ти і де він,с*икло,тільки анонім писати можеш
ДИВИСЬ ВІДЕО Показати IP 13 Листопада 2015 16:41
http://nkontrol.org.ua/primishhennya-lucko%D1%97-dyussh-2-povernut-dityam/
читай Показати IP 29 Грудня 2015 12:29
http://lutskrada.gov.ua/advert/ogoloshennya-pro-namiry-zdaty-v-orendu-nezhytlovi-prymishchennya

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus