USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чемпіонат України з шахів став срібним для лучанки

15 Липня 2014 19:00
Лучанка Олена Васіна успішно виступила на чемпіонаті України з шахів, що завершився у Львові 13 липня. На турнірі серед жінок з швидких шахів Олена стала другою, показавши результат кращий, ніж у 29-ти суперниць і поступившись лише Інні Гапоненко, яка представляла Херсонську область.

Тренер Олени Валерій Васін стверджує, що перемогти підопічній і дочці допомагає наполеглива праця. А фінансову підтримку для підготовки та участі у змаганнях надають меценати.

«Дякую за постійну підтримку благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Взяти участь у чемпіонаті України, що відбувся у Львові, допомогли Ігор Палиця та обласне управління сім'ї, молоді та спорту Волинської ОДА», – розповів Валерій Васін.

У турнірі з блискавичних шахів Олена посіла 8-10 місце. Вдало виступила у номінації серед жінок і чоловіків, де брали участь 142 учасники, з яких 20 – гросмейстери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus