USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для лучан з особливими потребами - турнір з настільного тенісу. ФОТО

12 Листопада 2013 16:27
Турнір з настільного тенісу для лучан з особливими потребами відбувся вчора у стінах луцької ДЮСШ №2. Про це повідомляє «Волинська правда».

Спортивний захід, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, організувала Волинська єпархія УПЦ, зокрема безпосередньо його провів православний молодіжний волонтерський рух «Омофор». Після турніру солодкі подарунки учасникам турніру вручили секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Миколай Бондарук та особистий секретар митрополита Волинського і Луцького Ніфонта протоієрей Валентин Марчук.

Варто зауважити, що серед учасників турніру є і справжні любителі спорту. Так, 24-річний Святослав Чабан займається футболом, легкою атлетикою, настільним тенісом, і навіть важкими видами спорту. «Мій брат професійно займається кік-боксингом, і я щиро бажаю йому перемог», – сказав хлопець.

«Волинська єпархія УПЦ проводить багато благодійних заходів. І ось ми подарували радість тим дітям і дорослим, які мають обмежені можливості. Кожну добру справу, яку християнин робить ближньому, він робить самому Христу. Вже на зиму в нас запланована спільна акція з ФК «Волинь» для дітей сиріт, і ми будемо і надалі такі акції проводити. Творячи добро, ми приводимо людей до Христа», – сказав у коментарі журналістам особистий секретар митрополита Волинського і Луцького Ніфонта протоієрей Валентин Марчук.

«Молодь завжди є такою собі «максималісткою». І тому варто цю енергію спрямовувати на добрі справи. І тому наш волонтерський православний рух «Омофор», який був створений два місці тому долучається до організації благодійних акцій. Ми не тільки займаємось волонтерською діяльністю, але і просто спілкуємось, дружимо. І наш рух відкритий для всіх, можливо, хтось із молодих людей і не в Церкві поки що, але якщо цей хлопець і дівчина хочуть творити добро, присвячувати цьому вільний час – це вже добре, і є надія, що такі молоді люди можуть і воцерковитись», – додав координатор православного молодіжного руху «Омофор» студент IV курсу ВДС УПЦ Іван Шемедюк.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus