USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До матчу з Андоррою слід підійти дуже серйозно, – Олексій Михайличенко

13 Жовтня 2009 13:27
Виїзні перемоги над збірною Андорри з футболу – аутсайдером групи 6, з яким Україна 14 жовтня гратиме в гостях останній матч групового турніру у відборі на мундіаль-2010, – не були легкими для фаворитів. Про це нагадав на прес-конференції головний тренер «синьо-жовтих» Олексій Михайличенко, - повідомляють «Волинські Новини».
«Англійці зуміли відзначитись лише в другому таймі, хорвати, у свою чергу, буквально заштовхали два м\'ячі. А збірна Росії взагалі забила лише один м\'яч, і до того ж догравала вдесятьох через вилучення Аршавіна. Це зайвий раз свідчить про те, якими непростими були ці зустрічі. Тож слід дуже серйозно підійти до цього матчу. І коли залишився останній крок, то потрібно зробити його впевнено», - сказав Олексій Михайличенко.
«Звичайно ж, дуже важливо, що ми обіграли англійців, адже тепер вихід до плей-офф залежатиме виключно від нас. Наразі ми добиваємося від хлопців розуміння всієї важливості заключного поєдинку і того, що він розпочнеться з рахунку 0:0, який нас не влаштовує», − зазначив наставник.
На те, що багато українських гравців перебувають під загрозою дискваліфікації на перший матч плей-офф, маючи у своєму пасиві по одному попередженню, Михайличенко при визначенні стартового складу уваги не звертатиме. «Ми будемо відштовхуватися насамперед від того, що нам в Андоррі необхідно досягти переможного результату. Я вважаю, це не той випадок, коли можна дати відпочити тому чи іншому гравцеві, тому що завдання ще не вирішене», − цитує головного тренера національної збірної офіційний сайт Федерації футболу України.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus