USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

«Від Стрітення до Великодня»: у Луцьку відбувся творчий звіт народного аматорського фольклорного гурту «Чачка»

12 Березня 2024 23:35
У Палаці культури міста Луцька відбулося обрядове дійство «Від Стрітення до Великодня» - творчий звіт народного аматорського фольклорного гурту «Чачка» Палацу культури міста Луцька, керівник - Галина Орищук.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

У програмі дійства разом з фолькгуртом «Чачка» брали участь дитячий народний фольклорний колектив «Калиновий цвіт» Луцького ліцею №18 (керівник - Галина Орищук), зразковий ансамбль народного танцю «Вертуни» (керівник - Вікторія Лопанова) Буднику культури с. Гірка Полонка, народний аматорський фольклорний колектив «Княгининські хорошухи» (керівник - Вікторія Мельничук) та фольклорне тріо «Васильові діти» (керівник - Олександр Іщук) Центру культури «Княгининок».
Читати ще: Повернення легендарного дуету: в Луцьку виступили Іво Бобул та Лілія Сандулеса

Велика кількість відвідувачів заходу вкотре підтвердила тезу, що #культура_це_важливо навіть у такий непростий час.
Читати ще: У Луцьку відзначили 210-ту річницю від дня народження Шевченка

До присутніх на заході звернулася заступник міського голови Ірина Чебелюк, яка подякувала учасникам колективу за вагомий творчий доробок, активну діяльність, утвердження, популяризацію національної культури і традицій та вручила гурту «Чачка» Подяку Луцького міського голови. Також побажала усім віри, впевненості та якнайшвидшої перемоги над ворогом.
Обрядове дійство «Від Стрітення до Великодня» проведено в межах благодійного марафону «Культура – духовні крила Перемоги», що реалізовується департаментом культури Луцької міської ради та закладами культури Луцької міської територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus