USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Досвід переміг юність: поразка луцьких баскетболістів

5 Травня 2014 12:16
Із рахунком 72:90 закінчився матч між баскетболістами з Луцька та Києва. Столичні гості показали лучанам, як треба вести гру.

«В першій чверті «Авангард» зіграв так, як грає увесь сезон. Оскільки це команда вікова, то вона намагається створити очковий гандикап у першій половині гри, а потім утримує цю перевагу. Так почалося все й у Луцьку. Кияни так закрутили темп, що набагато молодші господарі інколи не знали, куди бігти. У дебютній десятихвилинці було все: шалений пресинг, блок-шоти, трюльники, порушення правил трьохсекундної зони, перехоплення, зрізки… Ну, й різниця була такою, що стало ясно - «Лучеську» буде непереливки 19:29», - йдеться у повідомленні про гру на сайті Волиньспорт.

Друга ж чверть подарувала надію волинським прихильникам баскетболу. Ривок лучан (8:0), і рахунок став 27:29. Однак знову почались незрозумілі втрати, причому з обох сторін. І в такому хаосі швидше зорієнтувались не досвідченіші, а амбітніші. Дивовижно, та «Лучеськ» зрівняв рахунок – 36:36! «Навіть коментатор одного з телеканалів, який зажурено підпер голову в куточку майданчика, й похнюплено балакав у мікрофон, прокинувся!», - жартують автори.

Після великої перерви Швагринський і Гуртовий влаштували перестрілку із влучних трьохочкових. Тільки-от Гуртовому їх зарахували, а Швагринському зафіксували тільки два пункти. І, здавалося б, лучани повинні були підтискати втомлених гостей. А ні – всупереч логіці, «Авангард» поступально нарощував відрив. Хай як «Лучеськ» чинив спротив, та кияни продовжували як не два, то три очки класти у скарбничку колективу. А Луцьк відверто розгубився.

На останню чверть команди виходили фактично при катастрофічних 52:65. «Лучеськ» було кинувся з усіх сил відіграватись, одначе дуже грамотно почали діяти гості. Коли потрібно, вони гасили темп, затягували час, тактично фолили, та й самі не забували вдало ходити в атаку.

Кінцевий результат 72:90, можливо, не зовсім об’єктивно відобразив події у матчі, а радше додав приводів для роздумів тренерському штабу волинян. Разом із тим, поразка зробила потрапляння в іграх плей-офф вище сьомого місця - завданням надреальним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus