USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Друзі Тимощука розповіли про стан його доньок

5 Травня 2010 13:07
Дівчатка при народженні важили по 660 грамів – вони досі в лікарняному інкубаторі.

Як розповіли друзі Анатолія Тимощука газеті «Сегодня» , стан його народжених на шостому місяці дочок «не гірший».При народженні дівчатка важили по 660 грамів. Через тиждень після народження вони залишаються в інкубаторі і точно обіцяти лікарі «поки нічого не можуть».

Тим часом, хет-трик Мюллера у ворота «Бохума» (3:1) у матчі 33-го туру Бундес-ліги відправив футболістів «Баварії» у паб - обмивати чемпіонство, - пише Gazeta.ua . Без п'яти хвилин чемпіони співали караоке: «Ми - чемпіони», запивали вином та шампанським.

Адже в останньому турі «Шальке» лише теоретично може обійти мюнхенців. Для цього «Баварії» потрібно програти, а «Шальке» виграти з різницею в 17 м’ячів. На такому рівні це нереально. Це ж не Македонія 70-х років, де в одній з ліг в подібній ситуації претенденти на титул перегравали своїх суперників із рахунком 88:0 та 134:1.

Так що сміливо можна вітати Анатолія Тимощука з чемпіонством. У грі з «Бохумом» Тімо вийшов на заміну на 84-й хвилині.

А всього в Бундеслізі волинянин зіграв у 21 матчі і незадоволений цим.

«Я щасливий, що став чемпіоном, але не тим, що грав рідко. Треба обговорити з керівництвом своє майбутнє», - каже Анатолій Тимощук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus