USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Динамо» продасть «Локомотиву» Алієва у розстрочку

1 Лютого 2010 11:56
Рада директорів «Локомотива» прийняла принципове рішення про придбання півзахисника «Динамо» Олександра Алієва.
Рада директорів «Локомотива» прийняла принципове рішення про придбання 24-річного півзахисника київського «Динамо» Олександра Алієва, після чого президент залізничників Микола Наумов негайно зв\'язався по телефону зі своїм українським колегою Ігорем Суркісом, щоб відновити перервані після нового року перемовини, – пише ТСН.
Бос «Динамо» погодився відпустити футболіста, який не приховує бажання грати під керівництвом Юрія Сьоміна, і навіть виявив готовність надати «Локомотиву» розстрочку: половину з 8 мільйонів євро московський клуб виплатить відразу, половину – в 2011 році.
«Локомотив» звернувся до нас в кінці минулого тижня з найбільш конструктивним за весь період перемовин пропозицією, – заявив Суркіс. – Трансферна вартість Алієва залишиться незмінною: ми готові коригувати лише терміни платежів. З урахуванням того, що Валерій Газзаєв не може гарантувати Саші місце в складі і не робить кроків до того, щоб його відмовити, футболіст майже напевно зробить вибір на користь зміни клубу. У Москві на нього чекає тренер, що дає гарантії, і це для Алієва теж вагомий фактор».
«Трансферне вікно закривається 15 березня, тому крапку в справі Алієва поки ставити рано», – сказав, у свою чергу, Наумов.
«Про відновлення перемовин вперше почув від вас, – така реакція самого Алієва. – Останнім часом на цю тему не спілкувався ні з динамівським керівництвом, ні з «Локомотивом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus