USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дитячий футбольний турнір організували у Луцьку на Миколая

21 Грудня 2015 11:35
Дитячий футбольний турнір, присвячений Дню святого Миколая, днями відбувся у спорткомплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною. Про це пише офіційний сайт ФК «Волині».

У змаганнях брали участь дітки 2006 року народження та молодші.

До Луцька, окрім двох команд ДЮФШ «Волині»U-10 прибули вихованці спортшкіл із Кузнецовська, Володимира-Волинського, Олики та Ковеля.

Обидві команди юних «хрестоносців» потрапили до різних груп і в напруженій боротьбі виграли їх.

Перша команда зіграла у нічию із «Оликою» 2:2 (обидва голи на рахунку Демчука), а потім виграла в «Ковеля-Волині» 3:2 (хет-трик Веселовського). Друга ж команда U-10 рознесла ДЮСШ Кузнецовська 9:1 (п’ять голів на рахунку Романюка) і виграла у BRW-ВіК 5:1.

Ще більш напруженими були фінальні поєдинки. У стиковому матчі за 5-6 місце Олика пропустила першою від Кузнецовська, але згодом забила чотири рази поспіль, пропустивши ще тільки один гол – 4:2. У грі за 3 місце довгий час ковельчани грали із володимирцями у нічию 1:1, але в кінці гри Ковель дотиснув – 3:1.

Ще більш валідольним став фінал.

«Волинь»-1 U-10 відкрила рахунок у грі, але Гребінь, Беренюк і Літвіненко вивели «Волинь»-2 вперед. Другий тайм пройшов в обопільних атаках і перша команда U-10 стараннями Іванова скоротила рахунок до мінінімуму. На останніх секундах «Волинь»-2 мала нагоду забити вирішальний м'яч під час виходу віч-на-віч, але пішла «зворотка» й Степанов встановив рівновагу. Відтак доля фіналу вирішувалася у серії пенальті, яка за визначенням у цьому зовсім юному віці не могла не стати емоційною. Після кількох сейвів та влучань у каркас воріт «Волинь»-1 таки вирвала перемогу в серії 3:1.



Крім кубків і медалей переможцям ветерани та тренери головної команди «Волині» Володимир Дикий, Ярослав Комзюк, Сергій Чабан, Володимир Бердовський вручили й індивідуальні нагороди.

Кращи воротарем турніру став Богдан Самолюк із «Волині» -2, який пропустив на турнірі тільки 3 голи. Максим Кравчук із BRW-ВіК – кращий бомбардир турніру (6 голів), а Роман Романюк із «Волині»-2 – кращий гравець змагань.

Співорганізатором турніру виступив Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Нагадаємо, що у листопаді Фонд підписав Меморандум про співпрацю із ДЮФШ «Волинь», у якому засвідчив бажання сприяти підготовці юних спортсменів, зокрема у проведенні навчально-тренувальних зборів дитячих команд «Волині» і турнірів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 21 Грудня 2015 12:52
Був на змаганнях. Супер!емоції і гра на відмінно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus