USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-тренер «Волині» не побачив у клубі Абрамовича нічого надприродного

18 Грудня 2009 17:23
Головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич, котрого, як уже повідомляли «Волинські новини», запросили на стажування до лондонського «Челсі», розповів про свої враження від побаченого у столиці Великобританії.
«Можливо, щось із побаченого тут нам згодиться. Зараз дивимось, потім якісь висновки зробимо. Звичайно, це суперклуб, тут усе на найвищому рівні. Цього потрібно прагнути і нам – не лише «Металісту», а й усім українським командам», - сказав Маркевич.
На запитання журналіста Комсомольской правды в Украине, чи дуже серйозними є тренування в «Челсі», наставник бронзових призерів чемпіонату України відповів: «Та ні, нічого надприродного, не складніші за наші. Але там зібрано суперфутболістів, від яких і залежить успіх команди».
Довідково:
Головний тренер «Металіста» поїхав у столицю Великобританії разом з генеральним директором харківського клубу Сергієм Воликом. Про цю поїздку домовлялись особисто президенти українського та англійського футбольних клубів Олександр Ярославський і Роман Абрамович. Сергій Волик вивчає, як працює «королівський клуб», а Мирон Маркевич – як готують футболістів до ігор.
У Лондоні наставник харків\'ян, який розпочинав тренерську кар\'єру в луцькому «Торпедо» (нині - «Волинь»), пробуде до 21 грудня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 18 Грудня 2009 22:24
Думаю, Марк, більше по магазинам лондонським ходив, а не тренування дивився.
Таня Показати IP 18 Грудня 2009 22:29
Ярославський молодець намагається зробити гарний клуб, який складе конкуренцію за чемпіонство. А Маркевичу ця поїздка піде на користь. Він завжди не багатослівний. Удачі.
seal Показати IP 20 Грудня 2009 00:08
Можливо у самих тренуваннях у Челсі і немає нічого наприродного, а можливо й не все Маркевичу показали. Та одне наприродне, на мою думку, є точно - це бабло, яке Абрамович вкладує у свій клуб. Тому там зібрані суперфутболісти, а звідси й результат. А на голому ентузіазмі далеко не поїдеш.
alex Показати IP 20 Грудня 2009 23:15
Методика тренувань в нас не поступається європейській, в де-чому і навпаки. Багато починать йшло від українських тренерів, а найбільше від Лобановського: знаменита аритмія, пресинг і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus