USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ФІФА вибачилася за суддівські помилки на ЧС-2010

29 Червня 2010 13:17
Президент ФІФА Зепп Блаттер вибачився перед керівниками футбольних федерацій Англії та Мексики, національні збірні яких постраждали від результативних помилок арбітрів у матчах 1/8 фіналу чемпіонату світу.

Про це інформує ТСН .

Зокрема, уругвайські арбітри не зарахували законний гол англійця Франка Лемпарда у ворота Німеччини. А італійські судді зарахували м'яч аргентинця Карлоса Тевеса у ворота мексиканців, який був забитий з офсайду.

«Я розмовляв із представниками федерацій Англії і Мексики, які були засмучені суддівськими помилками. Я перед ними вибачився, розуміючи, що люди незадоволені і мають право на критику. Як англійці, так і мексиканці прийняли мої вибачення», - сказав Блаттер.

«Очевидно, що після подій на чемпіонаті світу необхідно відновити розгляд питання про використання технологій на зустрічі міжнародного виконкому, який відбудеться в липні. Особисто я шкодую про суддівські помилки, які впливають на результат.

Це не кінець футболу. Ми знову обговоримо можливість впровадження технологій визначення взяття воріт. А для прийняття рішень щодо визначення офсайду, як в матчі Аргентина - Мексика, технології не потрібні», - додав Блаттер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ястребок Показати IP 29 Червня 2010 17:24
І до якого місця такі вибачення? (Перепрошую за дурне та риторичне питання.)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus