USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фоменко офіційно пішов у відставку

23 Червня 2016 23:03
Наставник збірної України Михайло Фоменко підтвердив, що залишає посаду головного тренера команди, - повідомляє ua-football.

"Який сенс продовжувати співпрацю, якщо завдання, яке було поставлено перед нами, ми не виконали? Я беру відповідальність за відсутність результату на себе і подаю у відставку. При цьому я вдячний Федерації футболу за створені умови для роботи і для підготовки до чемпіонату Європи. Все було на найвищому рівні. Дякую за співпрацю ФФУ і хочу попросити вибачення в українських вболівальників за те, що не зміг виправдати їхні сподівання", - наводить слова спеціаліста офіційний сайт Федерації футболу України.

Нагадаємо, що Михайло Фоменко очолював збірну України з грудня 2012 року.

Нагадаємо, збірна України не виграла жодного матчу у групі С на Євро-2016 і першою вилетіла з турніру, ставши таким чином найгіршою командою європершості.

Проте, це не завадило за виліт з Чемпіонату Європи збірної України ФФУ отримати 8 мільйонів євро призових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Токар ПМК Показати IP 24 Червня 2016 08:16
Якби такі умови створили хоч приблизно робочому люду , - Україна була б найпроцвітаючою країною ! Тому пропоную " супер галузі - футбол " мати такі самі умови , як і всі люди України, позбавити їх надприбутків !!! Це дармоїди !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus