USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Футболіст «Волині» може побити рекорд 20-річної давності

29 Травня 2009 16:22
Довівши свій особистий гольовий доробок до 20 голів у поточному сезоні, форвард «Волині» Олександр Пищур наблизився до побиття клубного рекорду з кількості забитих м’ячів у одному сезоні. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Нагадаємо, що від чемпіонського 1989-го року клубний рекорд належить найкращому форварду луцької команди усіх часів – Володимиру Дикому. Двадцять років тому Дикий зумів 22 рази вразити ворота суперників волинян, а всього має у своєму активі 91 гол і поділяє перше місце у списку кращих бомбардирів з Андрієм Федецьким.
Та оскільки до завершення поточної першості «Волині» належить зіграти ще три матчі, а Олександр Пищур в останніх поєдинках «роззабивався» не на жарт, варто очікувати, що рекорд двадцятирічної давнини якщо й не впаде, то, принаймні, похитнеться. Адже Олександру достатньо забити хоча б по голу у кожній з трьох зустрічей і його ім’я буде вписано в історію «Волині».
Проте, чи станеться це, чи ні, варто лише гадати. А от один з клубних рекордів Сашко Пищур уже побив точно. Мається на увазі середня результативність форварда протягом сезону. На даний час у Пищура цей показник складає 0,74 гола за гру, що є найкращим результатом за всю історію «Волині». У будь-якому випадку досягнення Василя Сачка, встановлене у сезоні 2001/02 – 0,5 гола за гру уже стовідсотково перевершене, – повідомляє портал ФК Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus