USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Футболісти «Волині» - серед кращих гравців України

4 Квітня 2014 09:19
Статистична агенція Instatfootball оприлюднила підсумки 23-го туру. Не дивно, що луцька «Волинь», яка у перемогла у суботу донецький «Металург» з рахунком 3:1, на чільних позиціях у цьому своєрідному статистичному рейтингу.

Бразильський півзахисник «Волині» Рамон Лопес увійшов до десятки кращих гравців 23-го туру за версією InstatFootball - у цьому рейтингу Рамон на 9-й позиції, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

За ударами по воротам Лопес на другій позиції в турі – чотири спроби, а за вдалими обводками суперника - перший. Рамону вдалося це зробити вісім разів. Так само бразилець лідер туру за виграними єдиноборствами. Їх у Лопеса аж двадцять п’ять у грі із донецьким «Металургом». У Гал Шіша цей показник – 22. Взагалі, лучани на першому місці в турі за цим елементом гри – в атаці і в обороні (відповідно 71 і 82 за матч).

Гравці «Волині» після матчу у Донецьку казали, що передумовою перемоги багато у чому стала виграна боротьба. І статистичні підбірки Instatfootball це підтверджують – «хрестоносці» кращі в турі за вдалими підборами (причому Ігор Скоба індивідуально найкращий за показником – 6 вдалих підборів) і на другому місці за перехопленнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus