USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Футболісти «Волині» пішли на урок в луцьку школу. ФОТО

13 Вересня 2013 07:23
Вчора перед вечірнім тренуванням «Волині» гравці луцького клубу Денис Шеліхов та Віталій Гошкодеря відвідали луцьку ЗОШ №25. Захисника та півзахисника «Волині», а також інших відомих волинських спортсменів школярі запросили на олімпійський урок, аби ті розповіли про перші кроки у спорті і шлях до успіху. Повідомили у клубній прес-службі.

Денис Шеліхов розповів школярам, що з дитинства закохався у футбол і не міг дочекатися часу тренувань у своїй спортшколі. «Я прийшов у секцію у 5 років, а взагалі, першим моїм тренером був батько – колишній гравець «Шахтаря». Починав грати на вулиці», - доповнив партнера Віталій Гошкодеря. «Волиняни» пригадали й про найприємніші спогади та розчарування у футболі. Для Дениса – це перехід із дубля в основу «Дніпра», коли він почав грати пліч-о-пліч із «зірками» українського футболу.

А розчарування Шеліхова – це два програних півфінали Кубка України – у складі «Волині» від «Шахтаря», у складі «Дніпра» - від «Чорноморця». «А ще футболісту завжди важко, коли він травмується. Ходиш і не знаєш куди себе діти, хочеться грати доводити свою придатність а не можна», - розповів Шеліхов. Віталій Гошкодеря пригадав про перші здобуті титули у дитячо-юнацькому футболі і побажав школярам таких самих емоцій від перемог у спорті. Відповідаючи на запитання про те, чи прогулювали футболісти «Волині» уроки, Віталій сказав, що робив це тільки тоді, коли у той час мусив іти на тренування.


На завершення спортсмени сфотографувалися із учнями та провели автограф-сесію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 13 Вересня 2013 07:33
А з якого часу Денис Шеліхов вже не воротар?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus