USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гра на перспективу: юна «Волинь» проти досвідчених «Балкан». Фото

22 Липня 2017 12:18
Символічною стала перша домашня гра луцької «Волині» в першій лізі проти одеських «Балканів» - середній вік червоно-білих становить 19,3 роки. В той час як середній вік гравців ФК «Балкани» - 27 років, що робить їх найстаршими гравцями ліги.

Попри грозу та шквальний вітер (через який, до слова, матч затримали на 10 хвилин), лучани прийшли підтримати свою команду на «Авангард».

І хоч волиняни створили набагато більше гольових моментів, ніж супротивник, реалізувати жоден з них не вдалось – гра завершилась сухою нічиєю.

Ці поривання не міг не відмітити новопризначений коуч волинян Ярослав Комзюк, зауваживши, що його підопічні мали чимало нагод відкрити рахунок, проте, на жаль, жодного з них не реалізували. Разом з тим, матч назвав «грою на перспективу», додавши, що хлопці в цій грі почували себе більш впевнено, ніж в минулому матчі.

Деталі гри під проливним дощем – у фотозвіті Інформаційного агентства Волинські Новини від Миколи Мартинюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дрінкін Показати IP 22 Липня 2017 14:54
Знущаєтесь про глядачів, так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus