USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Гравці «Волині» розійшлися до січня

10 Грудня 2014 10:55
Основний склад «Волині» збереться у Луцьку 12 січня. Після недограного матчу із «Металістом» гравцям «Волині» оголошено про найближчі плани команди. Так, декілька днів триватиме медичний огляд та розпочнуться перші втягувальні тренування. Про це інформують у прес-службі клубу.

Вдома команда перебуватиме до 18 січня. 19 січня розпочнеться перший іноземний зимовий збір. Заплановано, що «Волинь» з 19 січня по 1 лютого тренуватиметься у Туреччині. Тут відбудеться чотири спаринги.

З 2 по 8 лютого «хрестоносці» знову будуть у Луцьку, а 9 – 22 лютого відбудеться заключний перед відновленням чемпіонату збір. У Туреччині команда Віталія Кварцяного має намір зіграти 5 контрольних матчів. Відзначимо, що про суперників «Волині» у спарингах, та про ймовірні зміни в розкладі підготовки команди повідомимо додатково.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що поєдинок 10-го туру між "Волинню" та "Металістом"перервали на 88 хвилині після того, як вболівальники вибігли на поле стадіону "Авангард". Фанати луцької "Волині" ледь не вчинили самосуд над головним арбітром матчу 10-го туру чемпіонату України проти "Металіста" Дмитром Кутаковим.

Фанатів заспокоювали і футболісти, і стюарди. У підсумку останні хвилини матчу не дограли, завершивши гру з рахунком 2:1 на користь "Металіста". З цього приводу "Волинь" вимагає дискваліфікації арбітра Кутакова та перегравання матчу.

Окрім того, завтра, 11 грудня, фани "Волині" планують вийти на мітинг під стінами ФФУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus