USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Гравці та клуби англійської футбольної ліги бойкотували соцмережі, протестуючи проти расизму

20 Квітня 2019 20:50
Футболісти і клуби англійської Прем’єр-ліги добу бойкотували соціальні мережі, протестуючи проти політики платформ із боротьби з расизмом.

До акції, організованої профспілкою футболістів і підтриманої міжнародною федерацією ФІФА, приєдналися гравці провідних клубів з аудиторією в сотні мільйонів осіб, інформує Радіо Свобода.

Протягом 24 годин від ранку п’ятниці гравці не писали нічого в фейсбуці, інстаграмі та твітері. Багато хто з учасників опублікували картинку з розповіддю про суть акції.

У заяві на сайті профспілки сказано, що деякі з учасників протесту отримали в мережах расистські коментарі, але сервіси на це ніяк не відреагували.

Бойкот соціальних мереж очолили захисники збірної Англії – гравець лондонського «Тоттенхема» Денні Роуз, який зазнав образ від вболівальників на расистському ґрунті під час матчу проти Чорногорії в березні, і футболіст «Манчестер Юнайтед» Кріс Смоллінг.

Він закликав соціальні мережі суворіше регулювати зміст сторінок своїх користувачів. «Прийшов час, коли твітеру, інстаграму і фейсбуку необхідно регулювати контент, нести відповідальність за ментальне здоров’я користувачів, незалежно від віку, статі, раси та доходу», – зазначив Кріс Смоллінг.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus