USD 40.75 41.10
  • USD 40.75 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Як перемагають луцькі волейболістки. ФОТО

31 Березня 2013 15:30
Волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» двічі у домашніх стінах переграла вінницький «Кряж-Медуніверситет» - 3:1 та 3:0. Ігри відбулися у рамках 14 туру регулярного чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд 30 і 31 березня у Луцьку.

Першу гру волинянки проти відвертого аутсайдера «Кряж-Медуніверситет» з Вінниці розпочали вдало: 25:17 у стартовому сеті. На другу партію головний тренер «Континіум-Волинь-Університету» Богуслав Галицький випустив найближчий резерв. Однак волейболістки не виправдали довіру свого наставника і несподівано поступилися 22:25. У наступних сетах на майданчик знову вийшла «основа», яка довела гру до логічного завершення – 25:12, 25:12. У підсумку в суботнішній грі зафіксували результат - 3:1 на користь господарів.

Наступного дня у нашої команди з перших хвилин вийшов «бійцівський склад»: Інна Молодцова, Юлія Молодцова, Олена Туркула, Ольга Андрусенко, Анна Довгополюк, Алла Політанська, Оксана Підгурська. Першу партію волинянки виграли 25:19. На другий сет Богуслав Галицький, як і в першій грі, випустив резерв: Анна Степанюк, Анна Галицька, Марина Кучко, Олена Лозюк, Тетяна Поліщук, у який додали Юлію Молодцову та Оксану Підгурську.

Цього разу «резервісти» виправдали довіру наставника і розгромили суперниць 25:12. У третій партії на майданчику знову з’явилася «основа». Волинські дівчата не дали щонайменшого шансу гостям - 25:15. Наприкінці гри дебютувала в основній команді ліберо «Континіум-Ковель» зовсім юна Анастасія Карасьова.

3:0 - з таким приємним для себе рахунком «Континіум-Волинь-Університет» закінчила регулярний чемпіонат. Попереду матчі «Фіналу чотирьох», перший тур якого відбудеться у Луцьку. Розпочнеться він грою проти «Сєвєродончанки» 12 квітня.

Головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький прокоментував ігри з Вінницею: «Ці два дні – це не ігри. Це «стоялка». Мотивації немає. Щоб я їм не казав, якби їх не налаштовував, коли рахунок 25:12 і все вже ясно. Щодо дубля, то вчора вони мене не засмутили, але мали обігрувати. Вчора вони вийшли перелякані, того я їм трошки «пілюлєй» дав. Та і сьогодні вони не показали ту гру, яку показують на тренуваннях. На фінальний тур треба готуватися, перш за все, тактично і подумки».











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus