USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ярмоленко приніс Україні перемогу над Ісландією

25 Березня 2011 10:33
Молодіжна збірна України з футболу в рамках підготовки до фінальної частини Євро-2011 провела у Києві товариський матч з іншим учасником Євро-2011 - збірною Ісландії. Зустріч завершилась з рахунком 3:2.

Про це інформує Проспорт .
Маючи перевагу в три м'ячі, підопічні Павла Яковенка ледь не втратили перемогу, пропустивши двічі за п'ять хвилин. У складі української "молодіжки" відзначились динамівець Андрій Ярмоленко (двічі) і Максим Білий з "Зорі".

Початок матчу був за українцями, які не реалізували кілька відмінних нагод. І лише на 27-й хвилині м'яч вперше побував у воротах гостей. Андрій Ярмоленко, елегантно прийнявши пас із глибини, розвернувся і невідпорно пробив у кут − 1:0.

До перерви команди обмінялись гострими моментами. А з початком другого тайму ісландці кинули великі сили у атаку. Однак дуже скоро на них чекало ще одне розчарування.

На 51-й хвилині Максим Білий фантастичним ударом метрів із 25-ти поцілив у дальній кут. Півзахисник "Зорі" піймав справжній кураж, адже через три хвилини він познущався над кількома опонентами біля лицьової лінії й виклав м'яча Ярмоленку. Андрій і в свою чергу ефектно обіграв захисника і не менш красиво відправив м'яча в сітку.

Одразу після цього Яковенко випустив на поле велику групу нових гравців, зокрема знявши головних героїв − Ярмоленка та Білого.

На 63-й хвилині гості мали нагоду відквитати один гол: Арон Йоханнссон прокинув м'яча повз Дениса Бойка, котрий вийшов за межі штрафного майданчика, але першим на м'ячі був захисник. Утім, нападник ісландців домігся свого дуже скоро, реалізувавши на 70-й хвилині пенальті, призначений за фол Дениса Гармаша під час розіграшу кутового.

На 75-й хвилині гості звели відставання до мінімуму, скориставшись помилкою в центральній зоні оборони синьо-жовтих. Бйорн Сігурдарссон вискочив на побачення з Бойком і спокійно його переграв.

На більше гостей не вистачило, а підопічні Яковенка мали ще кілька слушних нагод забити, однак воротар ісландців рятував свої ворота.

Товариський матч

Україна (U21) − Ісландія (U21) − 3:2

Україна (U21): Бойко, Бутко (Федорчук, 87), Ракицький (Путівцев, 57), Кривцов, Селін, Білий (Морозюк, 57), Степаненко (Гармаш, 57), Чеснаков (Віценець, 66), Ярмоленко (Лисенко, 57), Голодюк (Прийма, 87), Кравець (Зозуля, 46)

Ісландія (U21): Бйорнссон, Валдімарссон, Ейолфссон (Сігурбйорнссон, 46), Пальссон, Хельгассон (Лаксдал, 68), Йоханессон, Стейндорссон (Гуннарссон, 68), Відарссон (Маргейрссон, 58), Сігурдарссон, Ормарссон (Сверіссон, 46), Йоханнссон

1:0 Ярмоленко, 27
2:0 Білий, 51
3:0 Ярмоленко, 54
3:1 Йоханссон, 70 - пенальті
3:2 Сігурдарссон, 75
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus