USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Капітан ФК «Волинь» покидає команду. Кварцяний розраховує на розуміння інвесторів

9 Лютого 2015 08:15
Капітан ФК «Волинь» Сергій Сімінін не продовжив контракту із командою. Про це в інтерв’ю клубній прес-службі повідомив головний тренер лучан Віталій Кварцяний.

«Нам треба зміцнювати позиції в центрі оборони та півзахисту новими кадрами. Сергій Сімінін не продовжив контракт, його не буде у «Волині». У клубі втрати. Але життя триває, ми шукаємо захисників», - сказав Кварцяний.

Він сподівається, що інвестори дозволять команді поповнити вільні вакансії.

«Давайте порахуємо разом, скільки гравців покинуло «Волинь» в 2014-2015 роках. Закінчилися контракти у Шершуна, Шикова, Масла, Шумахера, пішов Рамон. Нємчанінова я мусив відправити у дубль. Ми дали статус вільного агента Рогачу та Літовченку, які хотіли більшої ігрової практики. Травми та операції - в Шіша і Приндети. Федорчук і Сваток повернулися в «Дніпро».

Рома Годований на уколах тренується та дуже обережно грає. В будь-який момент Жуніч і Шабанов можуть отримати четверті картки і пропустити матч, а це - пара центроборонців..

Думаю, що акціонери нас зрозуміють і дозволять ці позиції зміцнити. Працюємо і не розчаровуємося. Відзначу, що в Туреччині на другому НТЗ ще дивитимемося потенційне поповнення, очікуємо приїзду центрального захисника.

Сподіваємося на цій позиції і на Євгена Новака, який повернувся із переглядів в інших командах», - розповів Кварцяний.

Окрім того, він повідомив що наступний сезон буде вартий уваги футбольних шанувальників - у Луцьку прийматимуть «Динамо», «Шахтар», «Чорноморець», «Зорю», донецький «Металург».

«Це будуть дуже цікаві й емоційні матчі», - пообіцяв Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вже не вболівальник Показати IP 9 Лютого 2015 08:32
Кварцяний, не зрівнюй х.. з пальцем.
ФКфан Показати IP 9 Лютого 2015 08:52
Сімінін правильно робить!!! А з Кварцяного менеджер як з...!!!
мудакам Показати IP 9 Лютого 2015 09:15
Ви навчилися ср*ти в дитинстві в горшок і тепер плутаєте унітаз з інтернетом. До чого ця виїб...ни? По суті справи нічого сказати немає що, то грошики замовників гі..на відпрацьовуєте?
опа Показати IP 9 Лютого 2015 11:22
Чорноморець навряд чи приїде. Команда-банкрот і клімов відмовляється її фінансувати, а нового інвестора немає(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus