USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ХК «Луцьк» вийшов на перше місце турнірної таблиці. ФОТО

23 Грудня 2010 11:12
ХК «Луцьк» розгромив команду хокейного клубу «Львів».

Підсумковий рахунок матчу, що відбувся 19 грудня – 13:1.

Хоча на старті матчу гості змогли протриматися дев’ять з половиною хвилин, поки Олександр Руденко нарешті матеріалізував ігрову перевагу своєї команди.

Той факт, що за весь перший період львів’яни спромоглися «аж» на два свідомих кидки у площину луцьких воріт (ще декілька разів шайба просто доповзала до воріт після виносів із власної зони), промовисто свідчив про подальші перспективи ХК «Львів» у звітному матчі.

В луцької команди у цьому поєдинку очки по системі «гол плюс пас» здобули чи не всі гравці. Навіть воротар команди Сергій Тітов відзначився результативною передачею на Павла Мажара, після якої той здійснив слаломний рейд через весь майданчик, який увінчав красенем-голом.

Щоправда, в третьому періоді Павло на пару з Василем Трофимчуком гарно «віддячив» Сергію Тітову, коли власною неузгодженістю в оборонних діях дозволили нападнику суперника «розмочити» нашого голкіпера.

Чотири шайби у свій актив в цьому матчі записав Сергій Кристін. Це перший «покер» гравців ХК «Луцьк» у нинішньому сезоні.

Взагалі, варто зазначити, що друга трійка, в якій окрім Кристіна грають Олександр Подзезей та Олександр Руденко, котрий нарешті залікував ушкоджену напередодні сезону руку, дуже додала у майстерності.

Якщо минулого сезону головною ударною силою луцької команди була перша ланка нападу (Русанов – Бесараб – Вершецький, останнього нині замінює Віктор Трофимчук), то тепер і друга не відстає, підтримуючи нарощуваний партнерами тиск на ворота суперників. В цьому матчі друга ланка відзначилась п’ятьма закинутими шайбами, а ще два голи форварди цієї ланки забили під час перезмінки з передач Сергія Русанова.

Завдяки досягнутій різниці закинутих та пропущених шайб ХК «Луцьк» повернув собі першу сходинку у турнірній таблиці. В першому колі залишилося зіграти тільки три перенесені поєдинки.

В одному з них 26 грудня ХК «Луцьк» прийматиме на «Сніговій королеві» дрогобицький «Еней», який напередодні поступився ХК «Львів» - 3:4.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus