USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Хто з гравців «Волині» забив найкращий гол

21 Червня 2013 12:46
Голосування за найкращий гол сезону 2012-2013 років закінчилось на офіційному сайті «Волині» та клубній сторінці у Facebook, - повідомили у прес-службі ФК «Волинь». До уваги вболівальників пропонувалися десять найгарніших голів «хрестоносців».

У конкурсі дуже переконливо переміг гол Еріка Бікфалві у ворота донецького «Шахтаря».

Румунський хавбек за рахунку 0:2 взяв ініціативу на себе обіграв на лівому фланзі кілької «гірників», змістився у центр і з-під Ракицького вдарив у лівий від Пятова кут воріт. За цей гол віддали голоси 68% учасників голосування. Вітаємо Еріка із цією перемогою та бажаємо забити ще не один подібної краси гол у складі «Волині».

Прес-служба клубу за допомогою сервісу random.org визначила з-поміж усіх учасників голосування п’ять осіб, які отримають призи від ФК «Волинь». Отож, сувенірний м’яч дістався вболівальнику, який проголосував на сайті і має електронну пошту [email protected]. Офіційні календарі «Волині» отримають такі учасники: [email protected], Вадим Бохонюк, Romuald Lutskyj та Михало Боруцький.
Усі переможці повинні написати на електронну адресу [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus