USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Команда мене не чує», - Богатир про поразку «Волині»

18 Квітня 2018 18:21
Доволі емоційною вийшла післяматчева прес-конференція наставників «Волині» та «Миколаєва» після матчу 28 туру, який гості виграли з рахунком 0:1 завдяки курйозному голу Семенини наприкінці матчу.

Головний тренер миколаївців Руслан Зарабський, першою чергою, поскаржився на маленьку перерву після попередньої гри. «Нам потрібно було більше часу на відновлення. До того ж, ми подолали чималу відстань до Луцька», - сказав він.

Зарабський також відзначив, що він та його команда розуміли, що перемога у цьому матчі більше потрібна лучанам, які два попередні поєдинки виграли.

Також тренер гостей висловив своє незадоволення газоном стадіону «Авангард»: «М’яч постійно підскакував, гравцям потрібно було докласти чималих зусиль, аби його зупинити. Гра могла скластися зовсім інакше, але, на жаль, вам не вдалося як слід підготувати поле».

В цілому, наставник гостей залишився задоволеним справедливим, на його думку, результатом. «Ми більше заслужили перемогу, хоча й виграли завдяки курйозному голу. Але як відомо, везе сильнішим», - підсумував Зарабський.

Головний тренер «Волині» Віктор Богатир розпочав свою прес-конференцію доволі емоційно: «Я повністю розчарований. Ні результату, ні гри сьогодні не було».

Зі слів наставника лучан, найбільше його розчарувало відношення футболістів. «Ми три дні готувалися, проводили тренування та тактичні заняття, я намагався їм донести усю важливість поєдинку, але вони мене наче не чують», - сказав Богатир. Та додав, що у другому таймі він намагався змінити хід гри, провівши п’ять замін, але ті, хто вийшов на поле, зі своїм завданням не впоралися.

«У Києві, проти «Оболоні», у хлопців горіли очі, а тут…», - каже Богатир.

На запитання щодо раннього початку матчу у будній день тренер пояснив, що це викликано тим, що команда гостей ще місяць тому придбала квитки на потяг і розпочинати матч пізніше варіантів не було. «Звісно, ми би поставили початок матчу на 17 чи 18 годину, але треба йти назустріч. Нам зараз теж довго добиратися на виїзну гру», - зазначив наставник лучан.

Насамкінець Богатир «пройшовся» по власних гравцях: «Чому Яковлев біжить на фланг, коли у нього є задача грати в центрі? Для мене це незрозуміло, адже там уже є Коробка, який під час виступів у Грузії показував зовсім інший, швидкісний футбол, а тут стоїть. Страшкевич повинен вийти на останніх 15 хвилин та освіжити гру, але виходить зовсім інакше».

Віктор Миколайович відзначив, що гравці не є наляканими, адже попередні дві гри виграли та показали непоганий футбол. «Ці гравці, яких ми взяли, для першої ліги хороші. Хоча між собою фактично не дружать. Ви можете не вітатися між собою, але коли виходите на поле, то повинні бути командою та змітати усіх суперників. У нас же, поки, такого немає», - підсумував Богатир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зоряк Шкорян Показати IP 18 Квітня 2018 19:58
Якщо оркестр не помічає диригента, чи актори не чують режисера - найефективніше перенести час початку концерту.
Лучанин Показати IP 19 Квітня 2018 17:17
Шановний пане Богатир, ви знаєте куди потрапили ?!!! Досить нити та скиглити, луцька "Волинь" команда з традиціями і амбіціями. Де гра ? Де результат ? Не можете тренувати та керувати гравцями ідіть в Ворсклу чи будь-яку іншу команду. Нам потрібна гра та результат !!!
СКАЙ Показати IP 23 Квітня 2018 17:32
РУСЛАН ЗАБРАНСЬКИЙ--

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus