USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Команди баскетбольної ліги зустрілися на чемпіонаті в Луцьку

24 Березня 2017 23:20
Чотири команди всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги з Луцька, Одеси, Дрогобича та Житомира розпочали змагання. Підлітки 2003 року народження й молодші беруть участь у ІV турі чемпіонату України.

Чемпіонат відбувається 23–25 березня обласній дитячо-юнацькій спортивній школі у Луцьку за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Луцькі спортсменів із «КДЮСШ-Волиньбаскет’03» змагалися з одеськими «Титанами» 24 березня. У запеклій боротьбі вибороти перемогу вдалося одеситам із рахунком 65:58.

Як зазначає Василь Гетьман, батько гравця із «КДЮСШ-Волиньбаскет’03», Вадима, який грав під 11 номером, незважаючи на результат, гра сподобалася, адже була захопливою та напруженою. Також додає, що попри власне захоплення футболом, вважає доцільним більше популяризувати баскетбол в Україні, зокрема через залучення школярів, молоді на баскетбольні майданчики.
За «Титанів» із Одеси, своєю чергою, приїхала вболівати ціла група підтримки з восьми батьків.

Як розповідає Марина Шевченко, вона постійно супроводжує сина на ігри: «Ми намагаємося популяризувати й розвивати сам баскетбол, тому й їздимо на всі змагання, ведемо сторінки у «ВК», «Фейсбуці», постійно оновлюємо інформацію. Максимально рекламуємо баскетбол».
Завтра, 25 березня, стартує останній день чемпіонату. Зіграють команди «ДЮСШ»із Житомира проти «Титанів» (о 10:30), а також «КДЮСШ-Волиньбаскет’03» із «ДЮСШ» (о 12:30).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus