USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

«Континіум-Волинь-Університет» програв найсильнішій команді України

26 Лютого 2015 16:30
Усе менше матчів залишається зіграти у жіночому чемпіонаті Суперліги з волейболу. Кінцівка першого етапу не радує луцький «Континіум-Волинь-Університет» простими суперниками. У 12 турі волинянки зіграли виїзні матчі з южненським «Хіміком». Зазначимо ВК «Хімік» перед іграм з Луцьком вже оформив дострокову перемогу у першому етапі Суперліги.

«Хімік» - «Континіум-Волинь-Університет» - 3:0 (25:15, 25:15, 25:22)

Господарі активніше розпочали гру - 3:2. Ірина Трушкіна вибила луцьку команду з прийому - 7:3. Після технічної перерви (12:8) южнянки подвоїли перевагу - 17: 9. До кінця партії співвідношення сил не змінилося - 25:15.

Не мінялася картина гри і в другій партії - 7:3, 11:5, 20:9. Та лідер лучанок Анна Степанюк наприкінці зуміла підсолодити гірку пігулку - 21:14. Але в підсумку все ті ж «+10» - 25:15.

Підопічні Богуслава Галицького першого дня зуміли нав’язати боротьбу експериментальному складу господарів тільки в третій партії. Протримавшись на рівних до рахунку 18:18, «Хімік» трішки додав і довів гру до свої перемоги –25:22.

«Звичайна гра. Тільки в третій партії щось перестало виходити. А так – жодних незвичайних відчуттів, - коментує гру кращий гравець матчу Анастасія Чернуха (ВК «Хімік»). - Напевно, розслабилися трохи й не пішла гра. Добре, що в кінцівці ми все-таки реабілітувалися».

«Хімік» - «Континіум-Волинь-Університет» - 3:0 (25:20, 25:22, 25:18)

Як і першого ігрового дня наставник «Хіміка» Сергій Голотов задіяв майже всіх заявлених на гру волейболісток. В кожній партії лучанки йшли на рівні з чотириразовим чемпіоном, та всеодно не могли виграти жодної партії. На останніх м’ячах Голотов міняв хід гри і впевнено брав кожну партію. Так, переломний момент у першому сеті настав за рахунку 17:19. В результаті гості програли – 25:20. У другій партії за рахунку 23:18 лучанки самі повернули інтригу, набравши чотири очка, але цього було недостатньо – 25:22. У третьому сеті команда Галицького посипалась вже за рахунку 18:15 і програла партію – 25:18. Зазначимо, для «Хіміка» це була вже шоста гра за останні дев’ять днів.

«У цих матчах я хотів отримати задоволення від гри тих волейболісток, яких я ввожу у склад – таких як: Любов Ужва, Марина Скрипник, Олена Рудик. І вони вже потрохи починають щось робити. Вводити у склад я їх розпочав два тури тому. Рудик вже відновилася після операції на коліні – вона порвала хрестоподібну зв’язку, виступаючи за збірну. До травми вона непогано грала, хоча ще дуже молода. Дуже перспективна Ужва. Її вже треба давати грати у регулярних матчах – у неї зріст під 190 см, - розповідає Галицький. - Що стосується матчів взагалі, то кожна команда виконувала свої завдання. Я хочу переглянути нашу молодь на перспективу. Тоді буде ясно – продовжувати з ними далі працювати, чи ні».

«Спеціально до цих матчів не готувалися, адже буквально за тиждень - ігри єврокубку. Готуємося безпосередньо до них. Євроарена для нас зараз є пріоритетом. А в чемпіонаті країни у нас - великий запас очок. Навіть якщо ми програли б в минулих матчах, нічого страшного не було би. Треба правильні матчі вигравати, а не вигравати у всіх в середині чемпіонату по 3:0», - каже Голотов.

Після матчів 12 туру луцький «Континіум-Волинь-Університет» продовжує утримувати п’яте місце у турнірній таблиці (36 очок). Зазначимо, у лучанок коефіцієнт співвідношення виграних та програних партій у чемпіонаті впав до одиниці (42:42).

У 13 турі, матчі якого заплановані на 6-7 березня, ВК «Континіум-Волинь-Університет» поміряється силами зі «Сєвєродончанкою». Ігри відбудуться у Харкові.

Нагадаємо, в 11 турі лучанки вдома двічі перемогли чернігівський «ПедУніверситет-ШВСМ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus