USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянки знову програли дівчатам з Тернополя

6 Жовтня 2014 07:00
У матчі-відповіді першого туру серед жіночих команд Суперліги Луцький ВК «Континіум-Волинь-Університет» на виїзді знову поступився тернопільській «Галичанці-ТНЕУ-Укрінбанк».

Гра у підопічних Богуслава Галицького не задалася з перших хвилин. Вже на другому м’ячі травму отримала одна з лідерок команди «Волині» Анна Галицька. Вийшовши на на високий м’яч на сітці, Галицька травмувала коліно. Тепер на неї чекає декілька тижнів відновлення.

Головний тренер лучанок зробив заміну – на поле вийшла молода волейболістка Любов Ужва. Вона непогано вписалася в стиль гри волинянок, але командний дух дівчат вже був зламаний. Тому першу партію волинянки програли з розгромним рахунком – 25:12.

На другий сет лучанки вийшли з сильним бойовим настроєм. Довгий період часу вони лідирували і лише у третій десятці підопічні Андрія Романовича вирвались вперед 25:22.

У третій партії гору теж взяли господарі майданчика – 25:19.

«Галичанка-ТНЕУ-Укрінбанк» – «Континіум-Волинь-Університет» - 3:0 (25:12, 25:22, 25:19)

«У другий день було важче грати, на матч-відповідь луцькі дівчата краще налаштувалися. Дуже шкода, що їхня дівчина травмувалася. У нас було завдання перемогти у двох домашніх іграх. Тим більше це старт чемпіонату і потрібно було порадувати нашу публіку», - розповідає терноплянка Вікторія Дельрос.

«Це перший тур – нервові ігри з великою кількістю помилок, як з одного, так і з другого боку. І це для початку чемпіонату нормально. Хоча на товриських турнірах ми вже показували більш зрілу, технічну і якісну гру, чого не було на іграх першого туру. Поки спишемо це на нервозність», - коментує гру головний тренер «Галичанок» Андрій Романович.

«У Тернополі ми взяли для себе добрий урок. Я вже бачу хто як грає, з ким потрібно ще попрацювати. На зборах перед грою ми ці моменти обговорювали і дівчата це все розуміють. Ми будемо підходити більш тактично з розумом і всі ці помилки на тренуваннях викорінюватимемо», - каже Богуслав Галицький.

Нагадаємо, першу зістріч волинянки програли з рахунком 3:1.

У другому турі Суперліги 10-11 жовтня ВК «Континіум-Волинь-Університет» зіграє у Вінниці проти місцевого «МедУніверситету».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus