USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Ковельські міні-футболістки обіграли київських і російських. ФОТО

9 Березня 2010 17:27
У Луцьку, в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін-сіті» 6 березня відбувся ІV міжнародний турнір з міні-футболу серед жіночих команд «Королеви залу 2010» з нагоди свята 8 березня.
Змагання організували асоціація міні-футболу (футзалу) Волині, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та спортивна асоціація працівників ЗМІ міста Луцька.

У змаганнях брали участь 6 жіночих команд (понад 70 учасниць): «Полісянка» (Сарни Рівненської області), «NRG» (Київ), «Спартак» (Брянськ, Росія), «Легіон» (Луцьк), «Тома» (Володимир-Волинський) та ДЮСШ Ковельського району.

Переможцем турніру стала команда ДЮСШ Ковельського району, друге місце у «NRG» (Київ), а третє – брянський «Спартак».

Переможці та призери змагань були нагородженні кубком, грамотами, дипломами, медалями та призами від організаторів змагань та спонсорів, повідомили в обласному центрі фізичного здоров’я населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus