USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Кубок» Клімчука забрали луцькі хокеїсти. ФОТО

25 Березня 2013 17:38
«Кубок Волинського обласного благодійного фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь» на міжнародному турнірі з хокею з шайбою дістався спортсменам з ХК «Луцьк» у фіналі гри 24 березня.

Нагадаємо, що у матчі брали участь команди з Польщі, Білорусі, столиці України та Луцька.

У фінальній частині турніру лучани змагалися зі столичним «Гефестом». Із результатом 3:4 ХК «Луцьк» став переможцем міжнародного турніру з хокею з шайбою.

Крім того, кращим спортсменам-хокеїстам вручили індивідуальні призи.

Так, звання «кращий воротар турніру» отримав киянин з «Гефесту» Вадим Лоїк. Кращим захисником турніру стали польські брати-близнюки Славомір та Вітольд Купяли. Титул «кращого нападника-бомбардира» турніру виборов ще один киянин Антон Воробйов. Кращим гравцем турніру визнали лучанина Дмитра Цимбала.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus