USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кубок першості на тенісних змаганнях виборов лучанин

13 Червня 2013 18:08
Турнір під назвою «Кубок Адреналін Сіті» відбувся у Луцьку з 11 по 13 червня.

Про це повідомили організатори.

Так, з 11 по 13 червня на відкритих кортах «Адреналін Сіті» відбувся турнір з символічною назвою «Кубок Адреналін Сіті», на який прибуло чимало досвідчених (не зважаючи на вік – до 12 років) спортсменів із Західного регіону України.

Протягом трьох днів юні учасники змагань боролися за головні призи турніру в одиночному та парному розрядах.

Головний трофей «Кубок Адреналін Сіті» цього разу дістався лучанину Нікіті Михайлову. Так, 52 залікових бали в офіційний рейтинг ФТУ стали вагомим доробком спортсмена та його тренерів – Юрія Труша та Сергія Михайлова.

Срібну медаль змагань виборов лучанин Андрій Демчишин, а бронзу здобув львів’янин Віктор Колесниченко. У парному розряді перемогли лучани Михайлов-Демчишин, котрі впевнено здолали опір своїх суперників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus