USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кубок володимир-волинського мера виграли польські волейболісти

10 Березня 2010 15:24

У Володимирі-Волинському 6 та 7 березня відбувся міжнародний турнір з волейболу.
У спортивному залі НВК №3 комітет з фізичної культури і спорту Володимир-Волинського міськвиконкому спільно обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели міжнародний турнір серед чоловічих аматорських команд з волейболу на кубок міського голови міста Володимира-Волинського Петра Саганюка.

У змаганнях взяло участь 8 команд (понад 80 учасників): агротехнічний коледж, педагогічний коледж, 51 військова бригада, міський відділ внутрішніх справ «Динамо», «Лісгосп» та команда ветеранів «Ольвіта» з міста Володимира-Волинська та с. Льотниче Володимир-Волинського району, а також команда гостей з міста Грубешов (Польща).

Перемогу в змаганнях отримала команда з міста Грубешов.
Друге місце посіла команда з села Льотниче.
Третє місце в команди «Лісгосп».

Переможець отримав кубок, а призери змагань були нагородженні грамотами, дипломами, медалями та призами від організаторів змагань та спонсорів, повідомили в обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus