USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Боролися у кожному епізоді, - Кварцяний про гру Волині з Чорноморцем.

3 Квітня 2016 18:19
Головний тренер і президент ФК «Волинь» Віталій Кварцяний прокоментував клубній прес-службі ситуацію після гри 20 туру Волинь-Чорноморець…

- Ми знали, що Чорноморець буде грати на контратаках, тому слід було грати швидше, щоб не дозволяти це супернику. Поки ми розвивали констурктивні дії, Чорноморець встигав повернутися. А ми були обіднені нападниками... В Козьбана іде різкий регрес. Тому ми грали в 9 гравців. Я випустив Петрова замість нього. Він кілька разів виграв вверху, але внизу ще треба вчитися, швидше грати.

Повільно грали півзахисники. Не мали швидкості роботи з м’ячем. Хомченка змінили, бо вже не можна було терпіти. Ми казали пресингувати, грати глибше, вриватися в штрафну. Він бігав в одному темпі. В прем’єр-лізі так не можна грати. П’ятками грає... Ось луцький вихованець... Не можна на це дивитися. Від суперника втікає, гостроти не має.

Дудік вийшов. Я попросив: «Крім тебе ніхто не заб’є». Синок молодець, вийшов, знайшов себе, взяв і добив. Ми не осоромилися, не програли. А Чорноморець добре зіграв.

Але попри все треба нашим футболістам подякувати, бо боролися у кожному епізоді.

Арбітр відсудила дуже серйозно, гру не зіпсувала. Груба гра змусила її показати червону картку.

- Вже в середу Волині грати на кубок України в Запоріжжі. Як готуватиметеся?

- Тонус команди зараз зменшений за рахунок тих негативних моментів, що є навколо Волині. Але майстри в нас все одно є. Сьогодні була виснажлива гра. Завтра ми їдемо потягом на матч, в дорозі будемо відновлюватися. Будемо тренуватися в Запоріжжі. Максимально створюватимемо позитивну обстановку в команді. Зорю ми поважаємо, але треба сподіватися на свої шанси. Ми також можемо скласти конкуренцію Луганську.

- Ваші емоції трохи пригасила боковий арбітр...

- З Наталією Рачинською ми також знайомі. Вона – поважний суддя УПЛ, ми знаємо її кваліфікацію. Але в кінці я вже вибіг і сказав їй, що вона неправильно вирішила – там м’яч вийшов за лінією... Але судді судили нормально. Якщо так буде далі, футбол в нас буде розвиватися.

- Віталію Володимировичу, а яка ситуація із ФК Луцьк?

- Це - інша команда. Що я чув? Ніби подали документи на реєстрацію нового клубу, який створюється в Луцьку. Це з того, що я чув. Там будуть нові заслужені і молоді гравці. Поступово хочуть крокувати – першість області, потім аматорська першість України. Ще потрібно пройти критерії атестації ФФУ. Думаю, що цей клуб почне з «нуля». А Волинь активно дограє цей чемпіонат.

Нагадаємо, що Волинь вирвала нічию на останніх хвилинах матчу, який відбувся сьогодні на луцькому «Авангарді» о 14.00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сераховичі Показати IP 3 Квітня 2016 19:33
В свій День народження команда зіграла достойно не зважаючи на всі не гаразди які не залишають "Волинь" останнім часом! Бажаю команді вижити і залишатись візитівкою Луцька і області ! А ВВ наснаги і здоров"я!
007 Показати IP 3 Квітня 2016 20:19
Сили і терпіння , тримаю надію що клуб залишиться.
Олексій Показати IP 3 Квітня 2016 20:43
пани депутати Верховної Ради.Ви дуже багато говорите про свою любов до Волині.Наша гордість ФК"Волинь" на грані зникнення.Що ви зробили,щоб допомогти зберегти команду?Не треба на кожному кроці кричати що"я перераховую свою зарплату депутата на потреби аматорів з Шацького чи Любомльського районів".а дійсно допомагати спорту.Мені здається .що всій нашій так званій еліті не до футболу,в них зовсім другі пріорітети.а наша "ВОЛИНЬ" зробила для престижу нашої області набагато більше від вас.Чи може я не правий?
до Олексій Показати IP 4 Квітня 2016 18:14
правий на 200%! Завдяки команді "Волинь" про Луцьк дізналась більшість украінців!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus