USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кварцяний: «Динамо» поважаємо, але не боїмося

24 Жовтня 2010 15:23
Наставник ФК «Волинь» Віталій Кварцяний поділився думкою про теперішній стан Динамо, а також повідав, чого варто чекати вболівальникам від сьогоднішнього матчу з київською командою.

«Матч буде дуже напруженим, команда буде серйозно готуватися до цієї гри, як і до інших матчів. Ми знаємо, що Динамо сьогодні очолює Олег Лужний, який колись грав багато років за Волинь. Йому поставлено керівництвом завдання грати без поразок, без права втратити очки, щоб довести свою професійну спроможність, - цитує Кварцяного "Кореспондент".

«Ми знаємо, що Лужний дуже серйозна людина, дуже любить футбол і віддасть роботі всі свої знання, щоб тренувати київське Динамо і вивести його на великій європейський рівень», - відзначив головний тренер Волині.

«Гра буде проходити за підтримки наших глядачів і «Волинь» буде намагатися докласти максимум зусиль, щоб чинити гідний опір. Ми поважаємо київське Динамо, але ми його не боїмося. Будемо намагатися грати жорстко, але не грубити, не грубіянити, не травмувати суперника, хоча поступатися ні в чому не збираємося. Ми закликаємо уболівальників підтримати нашу команду, і постараємося зіграти, віддавши максимум сил для перемоги», - додав Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus