USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Я піду, але не так скоро, як декому б хотілося, - Клімчук

29 Січня 2011 16:26
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук запевнив, що комісія, яка повинна була б перевіряти ціни на Волині від уряду України в області не працює, а Кабмін місцевій владі довіряє.

Нагадаємо, що 18 січня Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі направити комісію для вивчення цінової ситуації на продовольчому ринку у Волинській області.

На запитання чи прибула і працює на Волині міністерська комісія для вивчення цін 28 січня голова облдержадміністрації Борис Клімчук відповів: «Ні.. Яка комісія? Ніякої комісії. Ніхто на Волинь не прибував...На скільки я знаю в Вінницьку область їздили комісари перевіряти. А у нас що перевіряти?».
На запитання чи вважає губернатор, що в такому випадку уряд довіряє області, а відповідно місцевій владі Клімчук відповів ствердно: «Я думаю, що так. Те, що я розумію, то так».

«А чого так задається питання? Чи знімуть мене з роботи? Колись знімуть. Я розкажу одну історію. В 1996 році мене тут почали відправляти послом чогось в Монголію. Не пройшло вісім років і я таки поїхав послом. Але в Литву. Але для цього треба було аж вісім років. Так що - все в порядку. Із слухами все в порядку. Я піду, але не так скоро як декому хотілося», - додав голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
дідо Показати IP 29 Січня 2011 17:00
Клімчук-совковий самодур...бреше і не червоніє...його метод нагнути когось, погрозами ,хамством...має нуль поняття в ринковій економіці, готовий лизати будь-кому при владя від Кучми та Януковіча до Тімашєнки...
дуст Показати IP 29 Січня 2011 17:25
Певна паралель Колись злидня в тужурках(большовики)через трупи незгідних колективізували та запалювали лампочки ілліча. Лампочки сьогодні на Волині таки включають з показухою. Пора в Монголію. Скільки б не кричати на стадо - у відповідь тиша. Україна теж мовчить - ????до якоїсь пори.
Я Показати IP 29 Січня 2011 17:50
Клмчук - МОЛОДЕЦЬ!!!!!!
АРМАДА Показати IP 29 Січня 2011 20:38
Мудра сива людина, яка зробила так багато для Волині. Дай Вам Бог довгих літ.
дует Світязь Показати IP 29 Січня 2011 22:58
Коли ми задумали зробити концерт пам"яті Слави Хурсенка, першим, хто відгукнувся, був Климчук. Ще одне: якщо би Борис Петрович був при посаді у той час, коли нам почали створювати "умови" для того, щоби ми поїхали з Луцька до Києва - він би цього не допустив. І тому - ми завжди будемо його підтримувати. Він справжній Чоловік! Але - скільки людей, стільки i думок. Всім вітання - дуже цікаві "Волинські новини".
Українка Показати IP 29 Січня 2011 23:42
А ціни-то Азарову липові шлють. Де ви бачили масло по 32 грн., гречку по 8 грн?
D до Українка Показати IP 30 Січня 2011 10:48
стопіцот
Петрович Показати IP 29 Січня 2011 23:51
Ну так ... Мудра, сива людина яка половину часу при незалежності керувала областю і вивела її по багатьох показниках (тільки яких?) на перше місце не тільки в Україні, а й у світі. Молодець Армада.. так три... тьху.. лизати.
VSC Показати IP 30 Січня 2011 10:46
А мне пофиг. Уберут Климчука придет другой самодур, и какая разница какая у него фамилия. Порядочные люди во власть не ходят.
Мельник А. Показати IP 31 Січня 2011 10:14
Клімчук геть з влади дорогу Башкаленку!!!
привет. Показати IP 31 Січня 2011 13:32
башкаленко-дорогу во власть.
Маруся Показати IP 31 Січня 2011 16:32
Клімчук керівник нормальний!та на пенсію йому пора нічого не поробиш роки своє беруть!
радар Показати IP 31 Січня 2011 18:00
Башка при владі - це смерть для бізнесу. Обкраде область, як своїх партнерів по бізнесу. Контрабанда, ухиляння від сплати податків, липові декларації про доходи, за це в тюрму треба саджати, а не у владі давати посади. Куди дивиться Київ, партія, вожді??? Грицюк святий проти нього!!!
А чому ви так до Башкаленка? Показати IP 1 Лютого 2011 10:50
А чому ви так всі переконані, що буде саме він. У нас може бути губернатором пан Смітюх, чий брат наближений до С. Льовочкіна, керівник УМВС у Волинській області, практика призначення яких є на західній Україні, да і за Горбатюка не забувайте, він в києві при них, а не тут сам. Тому варіанти є. А толку, переконаний точно вже не буде.
Маруся Показати IP 1 Лютого 2011 12:54
Гоните Горбатюк!ха-ха, він тільки як вишибало у Верховній Раді типу "Сила є то розуму не треба"
штик Показати IP 2 Лютого 2011 20:19
Башка підставив Горбатюка,зараз підставляє Климчука.Про це вся область говорить.Він неодноразово своїм говорив ,що Климчук губернатор до виборів,зараз говорить, що до березня.За такі речі треба гнати з посади,а не бавитись з ним.Такі речі послабляють владу,сіють не визначеність,гублять авторитет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus