USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Кварцяний презентував «підручник волинського футболу». ФОТО

16 Липня 2013 14:00
«Футбол – це не тільки перемоги» - саме під такою назвою головний наставник «Волині» презентував для читачів автобіографічну книгу, яка нещодавно побачила світ російською мовою.

Творчий дебют Віталія Кварцяного налічує 292 аркуші та містить рідкісні фото.

«Значення м’яча. Дитинство. Юність. Армія. Родина», «Початок тренерського шляху», «В команді майстрів», «Чемпіонський сезон», «Тренерська робота в Польщі», «Футбол дев’яностих», «Новий етап «Волині»», «Волинський легіон», «І в першій лізі вирує життя», «Повернення до еліти», «В прем’єр-лізі» – на такі розділи розподілена книга Віталія Кварцяного.

Під час презентації автор зазначив: «Раніше не планував зробити щось подібне, але такі речі виходять спонтанно. Колись бували випадки, коли мав конфлікти із журналістами, але під час моєї роботи на каналі «2+2» я зблизився з журналістами, побачив, яка це важка і кропітка праця.

Думка серйозно написати книгу виникла два роки тому, коли ми програли донецькому «Шахтарю». Після гри в мене запитали: «Чи не маєте бажання видати власну книгу?» Я задумався, адже на Волині немає багато матеріалу про місцевий футбол. Також дякую волинським журналістам за редагування матеріалу», - зазначив Кварцяний.




За словами автора, книга, перш за все, - про волинський футбол. «Вона обіцяє бути напрочуд цікавою тим людям, які хочуть дізнатися більше про розвиток футболу в нашому регіоні, про життя видатного наставника, його рідну команду – «Волинь», - наголошує Кварцяний.




На запитання журналістів, чому видання вийшло саме російською мовою, автор відповів:
«Чому книга російською мовою? Колись вся методична література виходила саме цією мовою. Не бачу великої трагедії, що видання вийшло не держаною мовою».

По завершенні презентації охочі могли придбати ілюстрований «підручник Волинського футболу» та отримати автограф автора. До слова, ціна книги - 120 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ДЮСШ Показати IP 16 Липня 2013 14:09
"Ах ти тюлень, мля, двигай ластами" - епізод спілкування зі спортсменами на тренуванні маестро...Редактор вирізав, тюлень, мля...
FanatIK до ДЮСШ Показати IP 16 Липня 2013 18:59
А по ТБ у грі з Динамо не бачили жесту біля горла і мова по губах:" я тебе голову отрежу мля..."!:)))
D Показати IP 16 Липня 2013 15:54
Чому російською?
Quarts HDF до D Показати IP 16 Липня 2013 16:59
«Чому книга російською мовою? Колись вся методична література виходила саме цією мовою. Не бачу великої трагедії, що видання вийшло не держаною мовою».
Антон Показати IP 16 Липня 2013 21:25
Давайте простимо КВВ,за російськомовне видання тому,що це мова орігіналу якою спілкуються між собою як футблісти так тренера.Мат це монголо-російський винахід,а наша рідна мова нехай залишиться не заплямова.
Галина Показати IP 3 Квітня 2022 19:18
В цій чудовій,і дійсно цікавій книжці є і мій свекор.Чим я і пишаюсь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus