USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний «розжився» на ще одного румуна

28 Лютого 2011 11:04
Луцька «Волинь» досягла угоди стосовно контракту центрального захисника румунського клубу «Університатя» Сильвіу Ізворану.
Угода із 28-річним гравцем розраховано на 2,5 року. За даними румунського видання iua de Cluj, «Волинь» віддала за гравця 250 тисяч євро, – повідомляє СіД.
Сильвіу перебував на оглядинах у «Волині» під час третього турецького збору і навіть забив 2 голи, зігравши на добиванні, підключаючись до атак лучан.
Ізворану має зріст, який імпонує Віталію Кварцяному, – 186 сантиметрів. Румунська преса називає його універсалом. Його основним місцем на полі є опорна зона, але Сильвіу здатний зіграти на фланзі оборони і в центрі.
Раніше в кар`єрі Ізворану були майже усі команди румунського чемпіонату: «Дунаря», «Оцелул», «Тімішоара», «Динамо» (Бухарест), «Астра», «Інтернаціональ».
До слова, Ізворану, як нагадує видання «Футбол», стане четвертим румуном. Нині в Луцьку вже оселилися Корнел Бута, Сорін Парасків та Адріаном Няга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus