USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кварцяний вербував Реброва

28 Червня 2010 12:28
В ефірі програми «Третій тайм» тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний запропонував грати за його команду Сергію Реброву.

Про це пише «Сім’я і дім».

Серед ведучих телепередачі «Третій тайм» на каналі ІСТV 27 червня були колишні гравці київського «Динамо» Сергій Ребров та Віктор Леоненко.

Гості програми спокійно глумилися над суддівськими ляпами матчів Аргентина-Мексика та Англія-Німеччина, як несподівано ведучі запропонували зателефонувати експерту. Таким став тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний.

Спочатку коуч пожурив рефері, згодом розповів про новачка волинян серба Сашу Стевіча, а насамкінець запропонував одягти футболку ФК «Волині» Реброву!!! Щоправда за умови, якщо Сергій в кондиціях..., - пише «СІД».

Після того як усі зрозуміли, що це жарт, Кварцяний сказав, що на ЧС його розчарували бразильці з португальцями, тому він вболіватиме за аргентинців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жовта преса Показати IP 28 Червня 2010 12:52
А ще Кварцяний йшов вулицею і, спотикнувшись, сказав "й... твою мать". Заголовок: "В СІМ"Ї ВІДОМОГО ТРЕНЕРА НАЗРІВАЄ ЖАХЛИВА ДРАМА!!!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus