USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Легіонери «Волині» не втікають і переживають за долю України, - Кварцяний

6 Березня 2014 15:00
Головний тренер і президент ФК «Волинь», член депутатської групи «Новий Луцьк» у міськраді Віталій Кварцяний прокоментував останні події в Україні.

- Я недавно дізнався, що російські війська з українськими в Криму вже в футбол грали, - ділиться інформацією Віталій Володимирович. – Отож, і нам, командам Прем'єр-ліги, теж можна було б грати, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Оскільки вже була перерва, то, на мій погляд , з наступного тижня матчі чемпіонату вже можна відновлювати. Чекаю результатів зустрічі в Києві, де пройде зустріч за участю представників серйозних структур - СБУ, МВС і ФФУ, на якій, можливо, будуть і керівники клубів. Думаю, вже можна спокійно відновлювати чемпіонат.

Футбол об'єднує, футбол примиряє, футбол дає позитивні емоції. Він ніколи не мав руйнівних властивостей, а лише навпаки - виконував творчу місію. Давно відомо, що для футболу не можуть бути перешкодою ні мовні чинники, ні будь-які політичні інтриги. Футбол - спорт номер один.

- Наскільки комфортно з урахуванням нинішньої ситуації відчувають себе легіонери «Волині»?

- Нормально. Іноземці в нашому клубі швидко звикають. Адже ми західний регіон - а в ньому, як відомо, живуть добрі і дуже хлібосольні люди. Ніколи такого не було, щоб ми в чомусь ображали легіонерів. Так, можна іноді на емоціях щось сказати, але в цілому вони в усьому відчували нашу підтримку і завжди були повноправними членами єдиного колективу. Іноземці не відчувають у нас проблем, але разом з українськими одноклубниками переживають за долю нашої країни. Всі наші легіонери - нормальні хлопці. Ніхто з них не втік з клубу, вони продовжують тренуватися і готуватися до відновлення чемпіонату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клим Показати IP 6 Березня 2014 15:39
Все правильно. Тільки немає про бомбардування Москви нічого....
оксана Показати IP 6 Березня 2014 17:34
трыпло кварцяне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus