USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Легка атлетика Волині у 2016 році: 15 стартів найвищого рівня

17 Грудня 2015 11:00
У 2016 році Федерація легкої атлетики Волинської області долучиться до проведення в області 15 змагань найвищого рівня. Про це стало відомо вчора, 16 грудня, під час щорічної конференції цієї спортивної організації, яка відбулася у Луцьку.

30 делегатів конференції вислухали звіт президента ФЛАВ Володимира Рудюка за 2015 рік, ухвалили Програму розвитку легкої атлетики Волинської області на 2016 рік та затвердили проект календаря на 2016 рік. Зі слів президента ФЛАВ, він дуже амбітний і унікальний для області, адже ще ніколи не містив такої кількості стартів найвищої категорії престижності.

«Деякі змагання, як от національний чемпіонат України серед дорослих, відбудуться на території Волині вперше й вимагатимуть колосальної злагодженості всіх служб та організаційних структур як Федерації, так і органів влади», - сказав Володимир Рудюк у коментарі Інформаційному агентству Волинські новини.

Отож, відкриється легкоатлетичний календар 2016 року 18 березня, коли у Луцьку відбудеться Чемпіонат Волинської області із легкоатлетичного кросу. Заключна подія року буде також кросова – 10 жовтня стартуватиме осінній чемпіонат Волині з кросу. Між цими двома змаганнями вмістяться такі події:

20 квітня (Луцьк) – Кубок Федерації легкої атлетики Волинської області.

24 квітня (Луцьк) – Міжнародна матчева зустріч (юнаки): Україна, Туреччина, Білорусь й одна з прибалтійських країн.

4 травня (Луцьк) – Міжнародна матчева зустріч (юнаки 1999 р.н. та молодші): Брест, Замость, Люблін, Клайпеда і області України.

9 травня (Ковель) – Чемпіонат України з напівмарафону.

13-14 травня (Луцьк) – Відкритий чемпіонат Волинської області (дорослі, молодь, юніори).

20 травня (Любешів) – Командний чемпіонат Волинської області серед юнаків 1999 р.н. та молодші.

1-2 червня – Командний чемпіонат Волинської області серед ДЮСШ (юнаки 2001 р.н. та молодші).

6 червня (Луцьк) – всеукраїнські змагання серед дорослих.

16 – 19 червня (Луцьк) – Чемпіонат України з легкої атлетики.

26 червня (Луцьк) – Кубок України із спортивної ходьби.

8 липня (Луцьк) – Командний чемпіонат Волинської області серед дорослих, молоді та юніорів.

9 вересня (Луцьк) – Командний чемпіонат Волинської області серед юнаків 1999-2000, 2001 р.н. та молодші.

19-20 вересня (Луцьк) – Командний чемпіонат України серед юнаків 2001 р.н. та молодші.

Нагадаємо, що за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»у місті відкрили оновлений стадіон «Авангард», який цьогоріч прийняв низку важливих для волинського спорту чемпіонатів. Серед планів ФЛАУ також проведення в травні 2016 року чемпіонату України з легкої атлетики, на якому розігруватимуться путівки на Олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро 2016 року.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЧАТОК ВЕЛИКОГО ШЛЯХУ ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ НА ВОЛИНІ. ВІДЕО

Нагадаємо, що у червні 2015 року Федерація легкої атлетики Волинської області та Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» підписали Меморандум про співробітництво, у якому передбачили організаційну та матеріальну взаємодію стосовно розвитку та підтримки легкої атлетики в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus