USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ліга Європи: «Шахтарю» вистачило нічиї для першого місця

4 Грудня 2009 12:50
Донецький «Шахтар» учора зіграв у нульову нічию із бельгійським «Брюгге» в групових поєдинках Ліги Європи. Українцям цього вистачило, щоб посісти перше місце в групі та вийти в 1/16 фіналу турніру.
 
Шахтар - Брюгге 0:0Шахтар: Пятов, Срна, Ракицький, Кучер, Рац, Хюбшман (Левандовскі, 80), Фернандіньо, Ілсиньо, Жадсон (К.Кравченко, 72), Вілліан, Луіс АдріаноБрюгге: Стейнен, Хуфкенс, Алькарас, Донк, Клюковскі, Герартс, Сімейс, Дамане, Перишіч (Одіджа-Офое, 69), Блондель (Варгас, 67), Сонк (Акпала, 84)Попередження: Срна - Симейс, Клюковскі
 
Завдання виконане, кажуть в Донецьку. Команда «пішла далі». Вболівальники радіють, а футболісти засмучені грою. «Гірники» втратили перше очко в Лізі Європи. Більш того, вперше в історії «Донбас Арени» команда не змогла переграти суперника.
 
Як би не завершилися матчі останнього туру – ніщо не перешкодить гірникам фінішувати першими. За другу путівку спалахне жорстка боротьба між «Брюгге» і «Тулузою». Через два тижні «гірники» зустрінуться на виїзді проти сербського «Партизана».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 4 Грудня 2009 15:29
Що ж програму мінімум "Шахтар" виконав з честю, ще раз довівши що це команда європейського рівня. Молодці. А засмучуватись футболістам не потрібно. Все колись буває вперше. Спорт є спорт. І від цього нікуди не дінешся. Основне тримати марку і надалі показувати цікавий і результативний футбол.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus