USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Ломаченко, Усик і Гвоздик перемогли у США. Відео

9 Квітня 2017 09:48
Сьогодні зранку за київським часом українські боксери-професіонали здобули потрійну перемогу на турнірі в передмісті Вашингтона Оксон Гілл. Василь Ломаченко та Олександр Усик захистили титули WBO у першій легкій і першій важкій вагових категоріях відповідно. А Олександр Гвоздик зробив один із заключних кроків до чемпіонського поєдинку у напівтяжкій вазі, інформує Gazeta.ua.

Першим з українців на ринг вийшов Олександр Усик. Його суперник – до бою небитий американець Майкл Гантер – добре розпочав поєдинок. Перші чотири раунди пройшли у відносно рівній боротьбі, три з яких, як потім виявилось, судді віддали місцевому боксерові. З п'ятого раунду кримчанин додав у агресії, більше почав працювати першим номером. Позначилась його перевага у швидкості та майстерності. Перевага чемпіона збільшувалась від раунду до раунду і завершилась яскравим спуртом у фінальній трихвилинці. В середині раунду Усик провів безліч точних ударів, рефері в принципі міг і зупиняти побиття, але зафіксував стоячий нокдаун. Заключну хвилину Олександр з усіх сил намагався нокаутувати суперника, але той встояв. Перемога Усика за очками – 117:110 на картках усіх суддів. Перша поразка Гантера. А Усик вдруге захистив свій чемпіонський титул. Наступний бій він швидше за все проведе влітку в Україні на одному із стадіонів.

Після цього відбувся бій Олександра Гвоздика та міцного кубинця Юніескі Гонсалеса. Зі старту бою харків'янин віддав супернику центр рингу, був легким на ногах і почав гостро діяти з дистанції. Розв'язка настала вже у третьому раунді. Після серії гострих ударів Гонсалес спочатку опинився у флеш-нокдауні, а згодом і в нокауті. Яскрава перемога Гвоздика! А Гонсалес уперше програв нокаутом. Раніше ані екс-чемпіон світу Жан Паскаль з Канади, ані наш В'ячеслав Шабранський не могли завершити бої з ним достроково. Тепер очікуємо домовленості про відбірковий бій для Гвоздика по лінії WBC.

І в центральному поєдинку боксерського шоу зустрівся Василь Ломаченко з екс-чемпіоном світу американцем Джейсоном Сосою. Після «розвідувального» стартового раунду Василь взявся виконувати свою звичну роботу. Він, як завжди, неперевершено працював на ногах, викидав блискавичні підготовлені серії та комбінації, постійно зміщувався з лінії атаки суперника і розстрілював його під різними кутами і по різних поверхах. Десь із п'ятого раунду українець почав просто декласувати стійкого суперника. Куражився, працював на публіку. Отримував задоволення від бою і дарував задоволення публіці. Тотальну перевагу Ломаченка перервала відмова кута Соси від продовження боротьби в перерві між 9 і 10 раундами. Хоча можна було зробити це раніше, поберігши здоров'я своєму боксерові. Перемога Ломаченка технічним нокаутом в 9 раунді. Він вдруге захистив свій титул.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
45 Показати IP 9 Квітня 2017 10:10
Молодці
Всезнайко Показати IP 9 Квітня 2017 12:38
Побили піндосів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus