USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани просять відновити шахову школу

30 Жовтня 2016 14:26
Лучани вимагають пояснень у міської влади, чому зачинилася шахова школа, яка діяла при ФСТ «Україна».

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 14 сесії Луцької міської ради 26 жовтня.

Депутат Микита Рабан озвучив звернення від лучан, чиї діти займалися в шаховій школі при ДЮСШ ФСТ «Україна». Шахову школу вже півроку як зачинили. Городяни кажуть, що чимало дітей не можуть займатися улюбленими шахами і розвивати свої вміння та навички.

Тож вони просять знайти можливість відновити шахову школу і водночас просять пояснити, чому діючу зачинили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знайка Показати IP 30 Жовтня 2016 15:39
Треба Рабану було поцікавитися у відповідних структурах, що то була за "Школа". Тренер Васін в комунальній установі без усяких договорів про оренду проводив платний гурток, не оплачуючи жодної копійки за комунальні послуги і оренду приміщення. Частину коштів віддавав голові ФСТ «Україна», а частину собі. До тогож, відповідно до нового положення про ДЮСШ на посаді тренера має бути спеціаліст з відповідною спеціальною освітою. У Васіна освіта технічна. Тому що у двох тренерів не було відповідної освіти, у 2013 році відділення шахів при ФСТ Україна було закрито. Приміщення у місті для занять шахів є - це клуб "Біла тура" на вул. Будівельників 19 і воно запрошує всіх бажаючих займатися шахами і шашками. Там працює два спеціалісти. Заняття там безкоштовні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus