USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Лучани привезли 3 перемоги з Рівненщини із змагань з ММА

13 Липня 2018 08:00
У селищі Гоща Рівненської області вперше відбувся Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств «Битва на Горині», в якому успішно виступили лучани.

Змагання відбувалися 7 липня й зібрали близько 4 тисяч глядачів.

Участь в поєдинках взяли 20 бійців. На турнір прибули спортсмени з Білорусі, Азербайджану, Марокко, а також України (Коломия, Тернопіль, Луцьк, Рівне, Сарни, Березне, Гоща).

Такі поєдинки на відкритому повітрі в історії Рівненщини вперше, тому увага до бійців була пильною.

За підсумками змагань, розповідає президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков, перемогу здобули: Юрій Коливанюк (14-15 років) переміг у І раунді технічним нокаутом спортсмена з Івано-Франківська (14-15 років, 70 кг); Олександр Матюшик - переміг у І раунді больовим прийомом суперника з Коломиї (16-17 років, 60 кг); Данило Мудрик - переміг рішенням суддів

у рейтинговому двобої досвідченого суперника з міста Дубно Едуарда Казмірука - учасника турніру «Воїни Любарта».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus