USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани взяли участь у міжнародному фестивалі командних ігор в Польщі

24 Жовтня 2017 07:20
Міжнародний фестиваль командних ігор з нагоди святкування 60-ліття Воєводського товариства підтримки фізичної культури та спорту міста Хелм (Республіка Польща) відбувся 21-22 жовтня. Луцькі спортсмени взяли активну участь у Міжнародному фестивалі, повідомляє прес-служба міської ради.

Незважаючи на похмуру та прохолодну погоду, футбольна команда Ветеран Лучеськ змагалася під відкритим небом на футбольному полі з штучним покриттям із командами-суперниками з шести міст Польщі.


У запеклій боротьбі лучани достойно виступили на Міжнародному фестивалі з командних видів спорту та показали хороші результати посівши ІV місце з футболу, та ІІ – з волейболу, за що були відзначені кубками та дипломами.

Команда волейболістів із Луцька, вразила польських організаторів та суддівську колегію своєю професійною грою та хорошим рівнем підготовки. Господарі змагань із захопленням аплодували спортсменам з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
футбол Показати IP 24 Жовтня 2017 14:08
4-те місце... Це достойний виступ ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus