USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани здобули два золота на Чемпіонаті України з бразильського джіу-джитсу

15 Грудня 2017 08:00
Сезон змагань з бразильського джіу-джитсу 2017 року завершивя у Києві Чемпіонатом України «BJJ UKRAINE OPEN 2017», на якому два золота вибороли лучани.

Тренер луцького клубу «GARDA» Михайло Савчук, розповідає, що спортсмени гідно представили область і місто на змаганнях.

«Ці змагання прийняли на своїх килимах близько 500 учасників. І це більше ніж торік. Тому зважаючи на це, технічний і конкурентний рівень спортсменів також зростає. Щороку дедалі більше спортсменів беруть участь в «BJJ UKRAINE OPEN». Серед них і ті, хто практикує бразильське джіу-джитсу та грепплінг і ті, хто виступає по дзюдо, самбо, панкратіону. Цього року луцька збірна команда «GARDA» була представлена 9 борцями», - розповідає тренер.

Згідно з результатами змагань, луцькі джитсери взяли 2 золоті нагороди: ‎Михайло Іщук -70 кг і Вікторія ‎Казакова - 69 кг.

«Хочу відзначити гарний і технічний виступ Івана Сильмана, Олександра Устимовича, Богдана Бальбузи, Дмитра Ковальчука і Володимира Бубнюка. Наші спортсмени достойно виступили», - каже Михайло Савчук.

Та додає, що тепер спортсмени готуються до Чемпіонату Європи з джіу- джитсу та панкратіону, які відбудуться вже в січні та березні 2018 року.

«Вся команда висловлює велику подяку всім тим, хто вірив і допомагає команді, зокрема людям, які допомогли нам підготуватися та поїхати на Чемпіонат України: Олексію Шмігелю, Юрію Оноприюку, родині Маковських, Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп») , Віктору Гембі (мережа «Євродім») та Андрію Матвійчуку (ТзОВ «Західна лінія»)»,- каже тренер Михайло Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Світлана Показати IP 15 Грудня 2017 08:34
Як я радію за лучан, які піднімають імідж краю!!! щиро вітаю!! Ви найкращі))
1 Показати IP 15 Грудня 2017 10:01
Що це за знак рукою? (бухнем покурим)???? Що? Просто постояти вже не модно?
Джитсер до 1 Показати IP 15 Грудня 2017 11:35
Це привітання джитсерів. "Шака" Має різні значення, та в середовищі борців розповсюджений широко. Спорт і наркотики - різні речі, не плутай.
2-1 до 1 Показати IP 15 Грудня 2017 15:00
Справа не в "моді". Символічний фігурний жест рукою, який Ви ідентифікували (в силу свого обмеженого неспортивного досвіду) як "Покурим/побухаєм" , насправді для більшості тих хто практикує в Світі спортивний вид Джиу-Джитсу (Jiu-Jitsu) означає Перші букви в назві "J"... це така традиція)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus