USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучани привезли комплект нагород з турніру з джиу-джитсу. ФОТО

12 Листопада 2012 15:48
Лучани посіли перше місце у командному заліку турніру з джиу-джитсу. Також спортсмени вибороли весь комплект нагород - 4 золотих, 4 срібних і 4 бронзових медалей.

Про це повідомили у прес-службі ВОО «Асоціація джиу-джитсу України».

Цими вихідними, з 10 по 11 листопада, у Сімферополі відбувся дитячо-юнацький турнір «Кубок України» з джиу-джитсу. Участь у ньому взяли спортсмени з Волинської, Харківської, Київської, Донецької областей, а також мешканці Сімферополя. Змагалися бійці від 6-ти до 21 року.



У результаті напружених сутичок у різних вікових та вагових категоріях спортсмени з Луцька, під керівництвом тренера та керівника Волинської обласної організації «Асоціація джиу-джитсу України» Ігоря Юхименка, здобули 4 золотих, 4 срібних і 4 бронзових медалей.



Окрім того, команда з обласного центру вперше посіла призове місце у командному заліку та привезла додому Кубок України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
РБ Показати IP 13 Листопада 2012 13:17
вот селюхи, кто же под кимоно одевает футболки и кофты, группа здоровья мля
До РБ Показати IP 13 Листопада 2012 19:06
Хто-хто "селюхи", так це той, хто обмовляє команду. Напевне ти далекий від спорту,а також сліпий. Спортзал позаду пустий, а отже спортсмени фотографувалися опісля змагань! Видно вже спішили на поїзд, раз одягнули светри та футболки. йди в спортзал! Досить пальці об клавіші мозолити!
РБ Показати IP 16 Листопада 2012 19:19
Якби не знав би то не писав би, тобі не здається? В спортивній етиці є таке поняття, що під кімоно нічого не одягається, тим більше на нагородженні. Або в кімоно, або ж взагалі без нього - в іншому одязі. а про моє відношення до спорту не сунівайся, є чим похвастатись... (ЧС з РБ фул контакт), хоча для тебе це далекі поняття

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus