USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцька «Волинь» повернулася зі зборів у Туреччині

8 Березня 2018 07:00
Луцька «Волинь» повернулася з підготовчого збору в Туреччині й проведе завершальні приготування до відновлення змагань у Першій лізі. Наступної суботи, 18 березня, лучанам належить зіграти у Черкасах проти місцевого «Дніпра».

Тренерам хрестоносців узимку належало фактично зібрати воєдино нову команду, адже в грудні-лютому склад «Волині» оновився на 95%. «Волинь» підписала контракти з 21 новим виконавцем. Звісно, не всі уже влилися в колектив, та й оцінити ступінь злагодженості і здруженості колективу можна буде тільки під час офіційних матчів чемпіонату в Першій лізі.

Наразі приводом для песимізму може бути мала кількість забитих голів у контрольних матчах в Туреччині – тільки п’ять у п’яти спарингах. Імовірно, чемпіонат «Волинь» почне із фактично єдиним номінальним нападником –досвідченим Володимиром Коробкою, бо новачок Руслан Івашко встиг травмуватися, а інший нападник Назар Муха є швидше атакувальним півзахисником. Місце у воротах займе ветеран Віталій Неділько, бо матчі на зборі показали, що саме він наразі – найнадійніший кіпер «Волині».

Центральний півзахисник Ярослав Кінаш так і не почав тренуватися в загальній групі, відтак перші матчі йому доведеться пропустити. Так само, як і ще одному новачку – захиснику Владиславу Кравченку. На перегляді у команді в Туреччині перебував уже досвідчений і кваліфікований захисник Сергій Петько. Чи заявлять його за «Волинь», стане відомо вже за кілька днів.

На другому зборі в Туреччині «Волинь» виграла в казахського «Кизил-Жара» (Болденков, Коробка), двічі зіграла у нічию 1:1 з данськими «Нестведом» та «Фремом» (Страшкевич і Коробка), а також двічі програла – 1:2 туркменському «Шагадаму» (Герасимюк) і 0:3 київському «Арсеналу».

Юрій Конкевич
Хрестоносці під час кросу морським узбережжям. Фото fcvolyn.net
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus