USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Луцька «Волинь» на своєму полі не змогла переграти «Кримтеплицю»

1 Вересня 2009 14:52
У матчі 7-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги луцька «Волинь» на своєму полі так і не зуміла прорвати захист «Кримтеплиці» і задовольнилася одним очком. Тим самим «Волинь» збільшила своє відставання від лідера турніру ПФК «Севастополь» до чотирьох пунктів. Про це 1 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією ЗІК, у матчі з «Кримтеплицею» «Волинь» втратила перші очки на рідному полі у новому сезоні. Через травми кількох провідних гравців середини поля, лучани так і не змогли підібрати ключі до воріт «Кримтеплиці».
 
Позитивних емоцій від гри своєї команди не отримав напевно жоден з кількох тисяч вболівальників «Волині», що прийшли на стадіон. Матч із «Кримтеплицею» можна назвати найневдалішим для лучан від початку сезону. З такою грою розраховувати на позитивний результат не доводилося аж ніяк.
 
«Волинь» грала мляво й розгортала наступ надто повільно. На вістрі атак помітний був лише Пищур. Але Олександр також проводив не найкращий свій матч, тому воротам Вокальчука майже не загрожував, хіба що одного разу, коли удар головою у форварда ніби то й не вийшов, але м’яч полетів по такій чудернацькій траєкторії, що обеззброїв голкіпера. На щастя для гостей круглий оминув рамку воріт.
 
Справжній стовідсотковий момент відзначитись у господарів мав Павлов. Після розіграшу стандарту він виграв верхову боротьбу й потужно пробив головою – м’яч вдарився у поперечину, потім у стрічку на лінії воріт і відлетів у поле. Гості теж феєричною грою у матчі не відзначились, а більше старалися нав’язати боротьбу. У результаті команди завершили гру цілком закономірно з нулями на табло.
 
Довідково:
 
«Волинь» (Луцьк) – «Кримтеплиця» (Молодіжне) – 0:0. 31 серпня. Луцьк. Стадіон «Авангард». 5000 глядачів. 22 градуси тепла.
 
Судді: Орєхов (Київ), Мотика, Карапетян (обидва – Тернопіль).
 
«Волинь»: Ндое, Мостовий. Шарпар (Снітко, 65), Сімінін, Шевелюхін, Карковський, Гошкодеря, Пічкур (Лопес, 29), Єременко (Рибальченко, 33), Павлов (Жук, 46), Пищур.
 
«Кримтаплиця»: Вокальчук, Візавер, Антонюк, Ішмаков. Старовик (Канюк, 76), Щедраков (Новотрясов, 90+3), Симончук (Пєчьонкін, 79), Трухін, Кучеренко (Мельник, 59), Діабі (Абляметов, 83), Бабир.
 
Попередження: Карковський (17), Сімінін (74), Лопес (77) – Старовик (16), Антонюк (89), Канюк (90), Бабир (90+4).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus