USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька «Волинь» програла чемпіонові області в Ковелі. ФОТО

15 Серпня 2013 07:00
Користуючись більшою, ніж зазвичай паузою у чемпіонаті України, луцька «Волинь» вчора провела товариський матч із чемпіоном області ковельським МФК «Ковель-Волинь». Ажіотаж до матчу в місті залізничників був величезним і трибуни місцевого «Вереса» були заповнені вщерть. Подивитися на товариську гру своїх улюбленців із командою української Прем'єр-ліги прийшло приблизно дві тисячі вболівальників. Повідомила прес-служба луцького клубу.

Віталій Кварцяний привіз до міста залізничників свій основний склад, за виключенням Шикова, який відбув до збірної Македонії. А Віталій Приндета, який щойно зіграв за «молодіжку» у Львові, відразу «з коліс» вийшов в першому таймі цього спарингу.

Отже, у першому таймі склад «Волині» був таким: Кичак – Сімінін, Шершун, Приндета, Нємчанінов – Мемешев (Карасюк, 15), гравець на перегляді – Кінаш – Задерецький, гравець на перегляді – Бабир.

«Волинь» почала матч поволі, звикаючи до газону на стадіоні «Верес». Все ж поле не дозволяло тримати м’яча та грати у комбінаційний футбол. Одного разу Бабиря вивели на побачення з воротарем господарів, але м’яч вдарився у горбик і момент для удару було втрачено… Тому перші два моменти в матчі створили господарі. Чапко спочатку проекзаменував Кичака (кіпер вийшов переможцем із цієї дуелі), а потім із 3 метрів влучив у поперечину… У відповідь Кінаш зі штрафного закручував м’яча у девятку і кіпер ковельчан Дувакін потягнув цей удар. Крім цього моменту, з боку лучан в першому таймі запам’ятався ще удар Задерецького з 20 метрів (кіпер) та численні безрезультатні кутові.

Натомість ковельчанам вдалася гольова атака. На 38 хвилині вони продерлися лівим флангом в штрафну, пішов простріл на лінію штрафного і Данилюк сильним ударом в кут воріт відкрив рахунок у матчі – 1:0.

На другий тайм лучани вийшли в такому складі:

Неділько – Годований, Матуку, Масло, Леандро – Карасюк (Козьбан, 62) – Скоба, Бікфалві – Шумахер, гравець на перегляді – гравець на перегляді.

Майже до кінця матчу гості грали у три захисники, спрямувавши всі сили в атаку. Шумахер приклався на першій хвилині з 17 метрів, але не сильно. Масло головою бив з 8 метрів, але несильно. Ерік подав зі штрафного, але Матуку зовсім трохи не дістав м’яча, хоч здалося, що його підштовхнули захисники. Ерік вивів одного з потенційних новачків віч-на-віч з кіпером, але в останній момент захисник «Ковеля» заблокував удар і м’ячем після рикошету заволодів воротар. Моменти у «Волині» сипалися, але гол не приходив. Водночас «Ковель» на 62 хвилині відгризнувся стандартом – удар головою Чапка з гострого кута на дальній штанзі прийшовся у сітку із зовнішнього боку.

Гра без центру поля продовжилася. Команди, хоч і на не надто рівному полі, постійно атакували. У «Волині» особливо відзначимо Еріка із Скобою. Матуку приклався із 30 метрів – зовсім близько від поперечини. Шумахер підловив кіпера на помилці під час виходу, але захисники підстрахували Дувакіна. Шумі заробив дуже небезпечний штрафний біля дуги штрафної, але Ерік пробив трохи вище поперечини. На останніх хвилинах матчу два чудові шанси змарнував гравець, який перебуває на перегляді. Отож, «Волинь» поступилася у спарингу МФК «Ковель-Волинь» - 0:1.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Леонід Показати IP 15 Серпня 2013 08:53
Дааааааааааааа!!!
фан Показати IP 15 Серпня 2013 10:09
Це пі...ц. хто наступний Ківерці?
не фан Показати IP 15 Серпня 2013 12:37
Які Ківерці, вони Любешувській "Прип"яті" програють!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus