USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька «Волинь» розгромила поліських любителів - 8:0. ФОТО

25 Жовтня 2013 08:14
Луцька «Волинь» зіграла черговий товариський матч в одному з районів області. Цього разу команда гостювала у Старій Вижівці, де зустрілася зі збірною району. Приємно відзначити, що черговий матч лучан зібрав чималу аудиторію.

Подивитися на гру команди Прем`єр-ліги прийшло більш ніж півтори тисячі старовижівців. Уболівальники розпочали автограф- і фотосесію ще під час розминки футболістів, розпитували «волинян» про справи в чемпіонаті, бажали успішних матчів, - повідомила прес-служба команди.

Відзначимо, що старовижівська збірна дуже ретельно підготувалася до матчу і довгий час гідно протидіяла команді УПЛ. У першому таймі гості забили два голи-близнюки. Матей подавав, а Селін і Шумахер забивали головою. Відзначився і Мемешев, який щойно замінив Козьбана, й швидко реалізував момент «сам на сам» – 3:0.

Склад «Волині» другого тайму довгий час не міг підібрати ключі до воріт господарів. Піймав кураж кіпер старовижівської збірної, який відбив кілька справді «мертвих» ударів впритул і з далекої відстані, а численні глядачі, які зібралися на стадіоні, були ладні вибігти на поле, аби допомогти своїм улюбленцям.

Утім, лучани, звісно, забили. У другому таймі відзначалися: Хомченко (2), Щедрий, Приндета, Задерецький. Підсумковий результат - 8:0 на користь «Волині».

Склад «Волині» у першому таймі: Літовченко (Неділько, 30) – Сімінін, Масло, Шиков (Приндета, 30), Шіш – Скоба, Матей – Козьбан (Мемешев, 18), Нємчанінов, Шумахер – Селін.

Склад «Волині»у другому таймі: Неділько (Кичак, 60) – Карасюк, Годований, Приндета, Гошкодеря – Коблюк (Щедрий, 75), Бікфалві – Бабатунде, А. Никитюк, Задерецький – Хомченко.

























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Фан Показати IP 25 Жовтня 2013 10:26
Молодці Волиняки. Людям дарують гарний настрій
Фен до Фан Показати IP 25 Жовтня 2013 11:03
А вболівальникам тріпають нерви своєю бездарною грою в прем"єр лізі...
Фан Показати IP 25 Жовтня 2013 12:33
Чому бездарною??? Люди ви куди диивтесь? Вони, що не стараються чи не хочуть?По полю пішки ходять? Просто рівень гравців і їх вартість сама нижча в ПЛ. Ви подивіться на ціни команди. І так команда старається і бориться з опонентами.
Фен Показати IP 25 Жовтня 2013 21:46
нехай не старається і "б о р и т ь с я" а грає у футбол!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus